Life

S-a spus că Tudor Chirilă a bătut-o, iar acum Andreea Raicu a zis adevărul: “O relație extrem de tumultoasă”

A bătut-o Tudor Chirilă pe Andreea Raicu atunci când formau un cuplu? Fosta prezentatoare TV a spus adevărul despre legătura lor.
02.05.2023 | 07:18
Sa spus ca Tudor Chirila a batuto iar acum Andreea Raicu a zis adevarul O relatie extrem de tumultoasa
A bătut-o Tudor Chirilă pe Andreea Raicu? Vedeta a spus adevărul. Sursa foto: Captură YouTube, Hepta/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Raicu și Tudor Chirilă au avut o relație acum mult timp și s-a spus că artistul ar fi bătut-o. Invitată în platoul emisiunii lui Denise Rifai, fosta prezentatoare TV a spus adevărul despre relația cu solistul trupei Vama.

A bătut-o Tudor Chirilă pe Andreea Raicu? Fosta prezentatoare a spus adevărul

Vedeta a avut relații cu unii bărbați celebri din România, printre care și Tudor Chirilă și Cristi Chivu. Cea mai controversată a fost cea cu antrenorul de la Vocea României.

ADVERTISEMENT

În anii 2000, atunci când cei doi formau un cuplu, au existat speculații potrivit cărora fosta prezentatoare de la Big Brother ar fi fost agresată fizic de cântăreț. Andreea Raicu a recunoscut că relația a fost, într-adevăr, una tumultoasă. Cu toate acestea, artistul nu a fost niciodată agresiv cu ea.

“Până să-l cunosc pe Tudor și să-l am invitat în emisiune – a fost invitat la Reuniunea de clasă – cred că n-am ascultat niciodată Vama Veche. A început să-mi placă după ce am început o relație cu el.

ADVERTISEMENT

Dar, într-adevăr, a fost o relație extrem de tumultuoasă. Și nu, nu m-a agresat Tudor niciodată!”, a declarat Andreea Raicu în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, de la Kanal D.

În continuare, Denise Rifai a întrebat-o pe vedetă dacă a existat un alt fost iubit care a agresat-o. Andreea Raicu a dezvăluit că da, dar că acest lucru s-a întâmplat o singură dată. Fosta prezentatoare nu a dat și un nume.

ADVERTISEMENT

“Au fost relații tumultuoase, pentru că, fiind vorba de pasiune… s-a întâmplat. Dar s-a întâmplat o singură dată, nu a mai existat o a doua oară”, a mai spus Andreea Raicu.

Andreea Raicu, dezvăluiri despre relația cu tatăl ei

Andreea Raicu nu a avut o relație foarte bună cu tatăl ei. Acesta nu a avut vreodată încredere că vedeta va reuși să realizeze ceva în viață. Tensiunile cu tatăl ei i-au influențat vedetei și relațiile pe care le-a avut de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

Astfel, vedeta a făcut tot ce a putut pentru a ajunge cât mai departe și pentru a-i demonstra tatălui ei că este capabilă de multe. Fosta prezentatoare nu a lăsat niciun bărbat să aibă grijă de ea și a avut nevoie de multă terapie din cauza tatălui.

“Mi-a luat foarte mult timp să mă împac cu tot ce s-a întâmplat, pentru că, la momentul respectiv eram foarte nervoasă și furioasă pe el. (…) Și a mai zis: ‘O să vină acasă cu burta la gură și nici măcar nu o să știe cine e tatăl și o să aibă tot timpul nevoie de un bărbat care să aibă grijă de ea’.

Am fost atât de furioasă, încât trei-patru luni nu am mai vorbit cu el și el nu știa de ce. M-a influențat mult, pentru că mă gândeam că, dacă vreun bărbat are vreodată grijă de mine, tatăl meu are dreptate.

De aceea, toată viața nu cred că am lăsat vreun bărbat cu care aveam o relație să aibă grijă de mine. M-a marcat foarte tare acea frază și a trebuit să fac foarte multă terapie ca să pot să ies din această poziție a unei fetițe care trebuie să demonstreze tatălui ei că este capabilă să facă lucruri, că nu va rămâne proastă…”, a mai spus Andreea Raicu la Kanal D.

ADVERTISEMENT
"Şi-au ales locul, nu s-au dus la întâmplare". Două fete de 15 ani au murit după ce s-ar fi aruncat de pe un turn, în Hunedoara. Una dintre ele ar fi lăsat un bilet de adio
Recordul lui Leo Messi e istorie! S-a semnat cel mai mare contract din...
Recordul lui Leo Messi e istorie! S-a semnat cel mai mare contract din lumea sportului
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor...
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor nepoţi ai miliardarului arată răvăşitor la 41 de ani
Lista celor mai periculoase alimente din lume. Cinci alimente la care nu te-ai...
Lista celor mai periculoase alimente din lume. Cinci alimente la care nu te-ai aștepta să fie incluse
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Emil Rengle visează deja la o căsătorie cu noul iubit
Emil Rengle visează deja la o căsătorie cu noul iubit
Este bomba momentului în fotbal! Gigi Becali nu se dezminte
Este bomba momentului în fotbal! Gigi Becali nu se dezminte
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru...
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru România, cu câteva condiții
O monedă românească valorează cât o garsonieră. Cine o are în casă poate...
O monedă românească valorează cât o garsonieră. Cine o are în casă poate spune că l-a lovit norocul
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română