Sport

S-a stabilit programul etapei 24 din SuperLiga. Când se joacă derby-ul CFR Cluj – FCSB

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunțat programul etapei cu numărul 24 din SuperLiga. CFR Cluj - FCSB și Farul Constanța - Universitatea Craiova sunt derby-urile rundei.
20.01.2023 | 17:30
Sa stabilit programul etapei 24 din SuperLiga Cand se joaca derbyul CFR Cluj  FCSB
LPF a anunțat programul etapei 24 din SuperLiga. CFR Cluj - FCSB este capul de afiș. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

LPF a anunțat programul și orele de disputare pentru meciurile etapei cu numărul 24 din SuperLiga. Cele mai tari dueluri ale etapei a treia din noul an sunt CFR Cluj – FCSB și Farul Constanța – Universitatea Craiova.

A fost stabilit programul etapei cu numărul 24 din SuperLiga. Când are loc derby-ul CFR Cluj – FCSB

Etapa cu numărul 24 programează meciuri interesante în SuperLiga, însă capul de afiș este reprezentat de CFR Cluj – FCSB. La mai puțin de două luni, vicecampioana României caută revanșa după înfrângerea la limită, scor 0-1 de pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

Totodată, meciul va cântări decisiv în ceea ce privește poziția în clasament la finalul celor 30 de etape din SuperLiga. Derby-ul, care va fi găzduit pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj, va avea loc duminică, 5 februarie, ora 21:00.

În meciul de pe 15 decembrie 2022, FCSB nu s-a putut baza pe Andrea Compagno și Darius Olaru, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate. Cei doi jucători titulari ai FCSB-ului s-au ciocnit groaznic în startul partidei cu Chindia Târgoviște, de pe 11 decembrie 2022.

ADVERTISEMENT

Etapa 24 din SuperLiga programează un nou duel la vârf. Farul Constanța primește vizita Universității Craiova

Runda cu numărul 24 pune la dispoziție un alt duel la vârf. Farul Constanța, liderul din SuperLiga, primește vizita Universității Craiova. Partida este cea care închide etapa 24 din primul eșalon al fotbalului românesc.

Farul Constanța – Universitatea Craiova se desfășoară luni, 6 februarie, ora 20:00. În tur, cele două formații au oferit un meci extrem de spectaculos, încheiat cu victoria, scor 4-3 a Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește debutul etapei 24, aceasta este deschisă de meciul Chindia Târgoviște – UTA Arad, vineri, 3 februarie, ora 17:00. În aceeași zi se dispută FC U Craiova 1948 – Universitatea Cluj, de la ora 20:00.

Programul complet al rundei cu numărul 24 din SuperLiga. Rapid joacă pe teren propriu cu Voluntari

În a treia etapă a anului din SuperLiga, Rapid primește vizita celor de la FC Voluntari, în timp ce FC Botoșani caută să se îndepărteze de zona roșie a clasamentului împotriva celor de la Petrolul, care luptă pentru locurile de play-off. Toate partidele din SuperLiga vor putea fi urmărite în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Programul etapei 24 din SuperLiga: 

Vineri, 3 februarie:

  • Ora 17:00 Chindia Târgoviște – UTA
  • Ora 20:00 FC U Craiova 1948 – Universitatea Cluj

Sâmbătă, 4 februarie: 

  • Ora 14:30 Hermannstadt – FC Argeș
  • Ora 20:00 Rapid – FC Voluntari

Duminică, 5 februarie: 

  • Ora 15:30 CS Mioveni – Sepsi OSK
  • Ora 21:00 – CFR 1907 Cluj – FCSB

Luni, 6 februarie:

  • Ora 17:00 FC Botoşani – Petrolul Ploiești
  • Ora 20:00 Farul Constanța – CS Universitatea Craiova

  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,27 este cota pentru „sub 3,5 goluri” la meciul FC Hermannstadt – FCSB!

ADVERTISEMENT