Sport

S-a stabilit programul etapei a 6-a din play-off și play-out. CFR Cluj joacă în ziua de Paști. Când evoluează FCSB

LPF a anunțat programul partidelor din etapa a 6-a a play-off-ului și play-out-ului din Casa Pariurilor Liga 1, astfel că fanii știu când vor juca cele două pretendente la titlu: CFR Cluj și FCSB.
16.04.2022 | 10:49
Sa stabilit programul etapei a 6a din playoff si playout CFR Cluj joaca in ziua de Pasti Cand evolueaza FCSB
LPF a anunțat programul partidelor din etapa a 6-a a play-off-ului și play-out-ului din Casa Pariurilor Liga 1, astfel că fanii știu când vor juca cele două pretendente la titlu: CFR Cluj și FCSB. Sursă foto: Flaviu Buboi/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Aflate pe primele două locuri în clasament, despărțite de cinci puncte, CFR și FCSB se vor întâlni în meci direct în runda a 5-a, iar biletele la meciul din Gruia au fost epuizate.

Când joacă CFR Cluj și FCSB în etapa a 6-a a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1

Dacă FCSB nu va pierde întâlnirea cu CFR Cluj, cele două vor continua lupta încinsă pentru câștigarea titlului, iar următoarele partide, din etapa a 6-a a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1, le vor avea în weekend-ul de Paști.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Dan Petrescu a fost programată să evolueze chiar în ziua de Paști. Astfel, duminică, 24 aprilie, de la ora 19:00, ardelenii vor întâlni în deplasare formația FC Voluntari, marea surpriză a acestui sezon.

În schimb, ”roș-albaștrii” vor avea timp să ciocnească un ou la masa de Paști, deoarece LPF a stabilit ca partida lor din deplasare cu Farul Constanța să se joace luni, 25 aprilie, de la ora 21:00.

ADVERTISEMENT

Cel de-al treilea meci al play-off-ului se va disputa la Pitești, tot luni, 25 aprilie, dar de la ora 18:00. FC Argeș primește vizita Universității Craiova, echipă care pare ca a reînceput să creadă în șansele la titlu după victoria cu CFR Cluj.

Programul complet al etapei a 6-a

Liga Profesionistă de Fotbal a decis ca etapa a 6-a a play-off-ului și play-out-ului să se desfășoare pe durata a patru zile, începând de vineri, 22 aprilie, și până luni, 25 aprilie. Programul complet al acestei runde este următorul:

ADVERTISEMENT
  • Vineri, 22 aprilie
  • ora 17:30 Academica Clinceni – CS Mioveni
  • ora 20:00 Gaz Metan Mediaş – Dinamo
  • Sâmbătă, 23 aprilie
  • ora 13:30 UTA Arad – Chindia Târgovişte
  • ora 21:00 Rapid – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe
  • Duminică, 24 aprilie
  • ora 19:00 FC Voluntari – CFR Cluj
  • Luni, 25 aprilie
  • ora 15:30 FC Botoşani – FC U Craiova
  • ora 18:00 FC Argeş – Universitatea Craiova
  • ora 21.00 Farul Constanţa – FCSB

Lupta pentru marele trofeu dintre CFR Cluj și FCSB va depinde foarte mult de rezultatul întâlnirii directe din etapa a 5-a. O victorie a echipei lui Dan Petrescu ar cam închide discuția, o remiză i-ar ține pe ardeleni la o distanță apreciabilă de adversari, dar un succes al ”roș-albaștrilor” ar încinge lucrurile, mai ales că în ultima etapă cele două se vor întâlni la București.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Dan Petrescu are o formulă de joc conturată pentru derby-ul de duminică, de la Cluj. Una în care s-ar produce minimum trei schimbări față de ”primul 11” trimis în teren la Craiova, unde campioana a fost învinsă de Universitatea, scor 2-3.

Marele meci din Gruia va fi condus la centru de Istvan Kovacs, dar delegarea acestuia le provoacă frisoane ”roș-albaștrilor”. Managerul general al vicecampioanei României, Mihai Stoica, consideră că stilul de arbitraj al acestuia nu se potrivește cu jucătorii de la FCSB.

ADVERTISEMENT