Fotbal intern

S-a stabilit programul etapei a șasea din Liga 1. Când se joacă derby-ul FCSB – Dinamo

25.09.2020 | 15:21
Sa stabilit programul etapei a sasea din Liga 1 Cand se joaca derbyul FCSB  Dinamo
ADVERTISEMENT

Etapa a șasea din Liga 1 aduce față în față pe Dinamo și FCSB, meci care se anunță unul dintre cele mai interesante dueluri ale acestui început de campionat.

Meciurile se vor disputa în perioada 2-5 octombrie, iar FCSB va juca probabil la Giurgiu, meciul de pe teren propriu cu rivalii de la Dinamo, ceea ce va fi o premieră pentru duelul dintre cele două echipe. Cu 8 zile înainte de meciul cu echipa antrenată de Cosmin Contra, Mihai Stoica anunță hegemonia formației pe care o conduce, deși la meciul cu Dinamo jucătorii nu vor fi nici la 30% din potențial, neavând antrenamente din cauza infectării cu coronavirus, așa cum a spus-o chiar directorul sportivv al FCSB.

ADVERTISEMENT

Partida dintre FCSB și Dinamo a fost programată pentru sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 21:00, iar un alt meci important al rundei este cel dintre FC Viitorul și CFR Cluj, care se va disputa duminică, 4 octombrie, de la ora 21:30.

FCSB poate ajunge pe primul loc, în fața lui CFR Cluj și a Universității Craiova

Momentan, FCSB este pe locul 3, la doar un punct de CFR și două de Universitatea Craiova, dar cu o victorie în derby-ul cu Dinamo poate cu puțin noroc să ajungă chiar pe primul loc, ținând cont că echipa lui Dan Petrescu are un meci dificil în deplasare la Viitorul, iar oltenii joacă acasă cu Poli Iași, o echipă care într-o zi bună poate produce surpriza.

ADVERTISEMENT

Este interesant de văzut cum va arăta Dinamo în derby, ,,câinii roșii” având sete mare de victorii și vor să răzbune eliminarea din sezonul trecut din semifinalele Cupei României, care le putea salva sezonul și le putea aduce un trofeu.

O altă necunoscută este lotul cu care FCSB va aborda această partidă, ținând cont că momentan are 15 jucători infectați cu coronavirus, iar dacă lucrurile nu se vor îmbunătăți, puștii lui Toni Petrea vor face cu greu față spaniolilor experimentați ai lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Liga 1, programul etapei a șasea

Vineri, 2 octombrie

  • ora 21:00 Universitatea Craiova – Poli Iași

Sâmbătă, 3 octombrie:

  • ora 15:30 Sepsi Sfântu Gheorghe – FC Argeș
  • ora 18:00 Astra Giurgiu – FC Voluntari
  • ora 21:00 FCSB – Dinamo București

Duminică, 4 octombrie

  • ora 13:30 FC Botoșani – Chindia Târgoviște
  • ora 18:30 Gaz Metan Mediaș – Hermannstadt
  • ora 21:30 Viitorul – CFR Cluj
ADVERTISEMENT

Luni, 5 octombrie

  • ora 21:00 UTA – Academica Clinceni

Toate partidele din Liga 1 pot fi urmărite în direct la televizor peposturile Digisport, Telekomsport și Look Plus/Sport.

______________________________________________________________________________________________________

  • (P) Cota BETANO pentru Poli Iași-FCSB: 1,93 este cota pentru “peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT