Fotbal intern

S-a stabilit programul etapei a treia din Liga 1! Când se joacă CFR Cluj – Dinamo și FCSB – Botoșani

17.07.2019 | 17:33
Sa stabilit programul etapei a treia din Liga 1 Cand se joaca CFR Cluj  Dinamo si FCSB  Botosani

Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit miercuri programul pentru etapa a treia din Liga 1, care se va disputa în perioada 26-29 iulie. Cel mai interesant joc al acestei runde va avea loc pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”, acolo unde campioana CFR Cluj va primi vizita formației Dinamo București. Și vicecampioana României, FCSB, va avea o partidă dificilă împotriva celor de la FC Botoșani.

S-a stabilit programul etapei a treia din Liga 1

Marele derby al etapei a treia din Liga 1 este fără îndoială întâlnirea CFR Cluj – Dinamo București, iar LPF a decis ca partida să se dispute sâmbătă, 27 iulie, de la ora 21:00. Meciul se anunță a fi extrem de interesant, după ce ardelenii au avut un start greoi de sezon în care au pierdut cu Viitorul în Supercupa României și cu Astana în prima manșă a turului întâi preliminar din Champions League, iar în Liga 1 au început cu o remiză cu Poli Iași.

Nici la Dinamo lucrurile nu stau mai bine, după ce ”câinii” au fost practic zdrobiți de FC Viitorul, scor 5-0, la debutul în actuala ediție de campionat. Fanii au luat foc și au invadat terenul de la Ovidiu, iar atmosfera în club este una extrem de încinsă. Mai mult, antrenorul Eugen Neagoe, sosit pe banca tehnică în această vară, pare să fi ajuns la capătul răbdării și este hotărât să demisioneze în cazul unui nou eșec la scor în partida cu Craiova din runda a doua.

Eugen Neagoe în timpul meciului FC Viitorul – Dinamo

FCSB – FC Botoșani se va disputa luni, 29 iunie

Un alt meci interesant din etapa a treia va fi cel dintre FCSB și FC Botoșani, iar LPF a decis ca acest joc să încheie runda luni, 29 iunie, de la ora 20.00. Prima întâlnire din această etapă, Poli Iași – Academica Clinceni, a fost programată vineri, 26 iulie, de la ora 18:00, iar apoi, de la ora 21:00, se va juca partida dintre formațiile FC Voluntari și Astra Giurgiu.

Până atunci urmează etapa a doua a Ligii 1, care se va disputa între 19 și 22 iulie, iar programul acestei runde îl puteți găsi aici. Programul complet al etapei a treia din noul sezon este următorul:

Vineri, 26 iulie
Ora 18:00 Poli Iași – Academica Clinceni
Ora 21:00 FC Voluntari – Astra Giurgiu
Sâmbătă, 27 iulie
Ora 18:00 Gaz Metan Mediaș – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe
Ora 21:00 CFR Cluj – Dinamo București
Duminică, 28 iulie
Ora 18:00 FC Viitorul – FC Hermannstadt
Ora 21:00 Universitatea Craiova – Chindia Târgoviște
Luni, 29 iulie
Ora 20:00 FCSB – FC Botoșani.