Sport

S-a stabilit programul etapelor 14 și 15 din SuperLiga. Când se joacă FCSB – UTA Arad și U Cluj – CFR Cluj

Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit programul meciurilor din etapele 14 și 15 ale SuperLigii, din care ies în evidență partidele FCSB - UTA și U Cluj - CFR Cluj.
05.10.2022 | 12:33
Sa stabilit programul etapelor 14 si 15 din SuperLiga Cand se joaca FCSB  UTA Arad si U Cluj  CFR Cluj
Meciul FCSB - UTA Arad, din etapa a 14-a a SuperLigii, se joacă duminică, 16 octombrie, de la ora 20:30. Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

LFP a anunțat zilele și orele când se vor disputa partidele din etapele 14 și 15 ale SuperLigii. Sunt ultimele două runde ale turului sezonului regulat, iar printre partidele cele mai interesante se numără FCSB – UTA și derby-ul local dintre U Cluj și CFR Cluj.

S-a stabilit programul etapei a 14-a din SuperLiga. Meciul FCSB – UTA Arad se joacă duminică, 16 octombrie

Etapa a 14-a din SuperLiga urmează a se desfășura pe parcursul a patru zile, în intervalul vineri, 14 octombrie – luni, 17 octombrie. Partidele cele mai tari ale acestei runde se anunță a fi FCSB – UTA Arad și Sepsi – CFR Cluj, ambele cu implicații majore în lupta pentru play-off.

ADVERTISEMENT

Etapa a 14-a din SuperLiga se deschide vineri, de la ora 18:15, cu meciul FC Argeș – FC Voluntari. Seara, de la 21:00, pe stadionul „Gaz Metan” din Mediaș, se vor întâlni Hermannstadt și Rapid, două echipe care ocupă momentan poziții fruntașe în clasament. Giuleștenii au pretenții de titlu în acest sezon, în timp ce sibienii sunt surpriza plăcută a campionatului și speră să prindă un loc în primele 6 la finalului sezonului regular.

Sâmbătă, 15 octombrie, e zi plină în SuperLiga, pentru că sunt programate nu mai puțin de trei partide din etapa a 14-a. De la ora 15:30, la Botoșani, echipa gazdă va primi vizita oltenilor de la FC U Craiova. Va fi un meci al orgoliilor, mai ales pentru Marius Croitoru, tehnicianul oaspeților, care se întoarce în Moldova cu o mare dorință de răzbunare. Este arhicunoscută relația rece pe care o are cu patronul Valeriu Iftime după despărțirea din vară, contrele dintre cei doi continuând și după „divorțul” cu scântei.

ADVERTISEMENT

Tot sâmbătă, dar de la ora 18:00, se va juca pe stadionul din Ovidiu meciul Farul – U Cluj, iar seara se va încheia pe „Ion Oblemenco” din Bănie cu o altă partidă de mare interes. De la ora 21:00 se va juca Universitatea Craiova – Petrolul, altă confruntare cu implicații majore în lupta pentru play-off.

Duminică, 16 octombrie, din cauza supermeciului Real Madrid – Barcelona, care va începe de la ora 17:15, programul din SuperLiga va fi unul mai lejer. Doar două partide se vor juca în această zi, una de la ora 14:00 (Chindia – CS Mioveni) și alta de la 20:30, dar e însăși capul de afiș al rundei, FCSB – UTA Arad.

ADVERTISEMENT

În fine, ultimul meci al etapei a 14-a din SuperLiga se va juca luni, 17 octombrie. De la ora 21.00, în „Gruia”, CFR Cluj, aflată într-o cursă de recuperare a terenului pierdut în campionat, va primi vizita lui Sepsi, și ea în mare foame de puncte.

Programul etapei a 14-a din SuperLiga

Vineri, 14 octombrie

  • ora 18:15 FC Argeș – FC Voluntari
  • ora 21:00 Hermannstadt – Rapid

Sâmbătă, 15 octombrie

  • ora 15:30 FC Botoșani – FC U Craiova
  • ora 18:00 Farul – U Cluj
  • ora 21:00 Universitatea Craiova – Petrolul
ADVERTISEMENT

Duminică, 16 octombrie

  • ora 14:00 Chindia – CS Mioveni
  • ora 20:30 FCSB – UTA Arad

Luni, 17 octombrie

  • ora 21:00 CFR Cluj – Sepsi Sf. Gheorghe

S-a stabilit programul etapei a 15-a din SuperLiga. Derby-ul local U Cluj – CFR Cluj e duminică, 23 octombrie

Și etapa a 15-a din SuperLiga, ultima a turului sezonului regulat, e plină de meciuri interesante, dar în evidență ies derby-ul local U Cluj – CFR Cluj și Sepsi – FCSB. Prima partidă are un grad ridicat de risc, din cauza rivalității existente în oraș, iar a doua ar putea lămuri dilema dacă „roș-albaștrii” lui Nicolae Dică vor mai putea prinde sau nu play-off-ul.

Vineri, 21 octombrie, în etapa a 15-a din SuperLiga se va juca un singur meci, cel de pe stadionul „Giulești” dintre Rapid și Farul. Este derby-ul dintre primele două clasate în acest moment, iar partida ar putea fi decisivă în stabilirea liderului la finalul turului sezonului regular.

Sâmbătă, 22 octombrie, avem jocurile FC Voluntari – Chindia (ora 17:00) și FC U Craiova – Hermannstadt (ora 21:45), în timp ce duminică, 23 octombrie, au fost programaate nu mai puțin de trei meciuri: CS Mioveni – FC Botoșani (ora 13:30), UTA Arad – Universitatea Craiova (ora 18:45) și U Cluj – CFR Cluj (ora 21:00).

Ultima etapă a turului sezonului regular din SuperLiga se încheie luni, 24 octombrie. De la ora 18:15, avem Petrolul – FC Argeș, pentru ca de la 21:00 runda să se termine în forță cu Sepsi – FCSB. Un adevărat examen de foc pentru ambele echipe în lupta pentru ocuparea unui loc de play-off, dar mai ales pentru oaspeți, aflați într-o criză evidentă de puncte în întrecerea internă.

Programul etapei a 15-a din SuperLiga

Vineri, 21 octombrie

  • ora 20:30 Rapid – Farul

Sâmbătă, 22 octombrie

  • ora 17:00 FC Voluntari – Chindia
  • ora 21:45 FC U Craiova – Hermannstadt

Duminică, 23 octombrie

  • ora 13:30 CS Mioveni – FC Botoșani
  • ora 18:45 UTA Arad – Universitatea Craiova
  • ora 21:00 U Cluj – CFR Cluj

Luni, 24 octombrie

  • ora 18:15 Petrolul – FC Argeș
  • ora 21:00 Sepsi Sf. Gheorghe – FCSB

Toate meciurile programate în etapele 14 și 15 din SuperLiga vor fi transmite în direct la tv pe posturile Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport. De asemenea, cele mai importante faze vor putea fi urmărite în timp real pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT