Fotbal intern

S-a stabilit programul ultimei etape a play-off-ului Ligii 1 Betano! Când se joacă FCSB – CFR Cluj și derby-ul pentru locul 3

13.05.2019 | 15:46
Sa stabilit programul ultimei etape a playoffului Ligii 1 Betano Cand se joaca FCSB  CFR Cluj si derbyul pentru locul 3

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat luni programul ultimei etape a play-off-ului Ligii 1 Betano, dar și datele de disputare a jocurilor din runda cu numărul 11 a play-out-ului. CFR Cluj și-a asigurat titlul de campioană cu o etapă înainte de finalul sezonului, iar derby-ul de pe Arena Națională cu FCSB nu mai are importanță decât din punct de vedere statistic.

S-a stabilit programul ultimei etape a play-off-ului Ligii 1 Betano

Întregul interes al ultimei etape a play-off-ului Ligii 1 Betano se va muta pe întâlnirea U Craiova – FC viitorul, care a fost programată sâmbătă, 18 mai, de la ora 21:00. Cele două formații se află în lupta directă pentru locul trei în clasament, care asigură participarea în ediția viitoare Europa League. Meciul este extrem de important pentru olteni, deoarece trupa lui Gheorghe Hagi mai are șansa să prindă un loc în cupele europene dacă va câștiga finala Cupei României în care va întâlni Astra Giurgiu.

Duminică, 19 mai, de la ora 20:30, se va disputa derby-ul dintre FCSB și campioana CFR Cluj, în timp ce play-off-ul Ligii 1 Betano se va încheia luni, 20 mai, de la ora 21:00 cu partida dintre formațiile Astra Giurgiu și Sepsi Sfântu Gheorghe. Programul complet al etapei a zecea, ultima a play-off-ului, este următorul:

Sâmbătă, 18 mai
Ora 21:00 U Craiova – FC Viitorul
Duminică, 19 mai
Ora 20:30 FCSB – CFR Cluj
Luni, 20 mai
Ora 21:00 Astra Giurgiu – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Lucian Filip și Denis Alibec se salută înaintea meciului FCSB - Astra Giurgiu
Lucian Filip și Denis Alibec se salută înaintea meciului FCSB – Astra Giurgiu

Derby interesant la Botoșani

Tot în weekend-ul următor se va disputa și etapa cu numărul 11 din play-out-ul Ligii 1 Betano. Cel mai interesant joc al acestei runde va avea loc la Botoșani, acolo unde gazdele primesc vizita liderului Gaz Metan Mediaș. Programul complet al acestei etape este următorul:

Vineri, 17 mai
Ora 20:00 FC Botoșani – Gaz Metan Mediaș
Sâmbătă, 18 mai
Ora 15:30 Poli Iași – FC Hermannstadt
Ora 18:00 Concordia Chiajna – Dinamo București
Duminică, 19 mai
Ora 17:00 FC Voluntari – Dunărea Călărași.

Toate partidele vor fi transmise în direct de posturile Look Sport / Plus, Digi Sport şi Telekom Sport, dar ele pot fi urmărite în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT și pe FANATIK. După ce a pierdut titlul pentru al patrulea sezon consecutiv, finanțatorul clubului FCSB, Gigi Becali, a anunțat în exclusivitate pentru FANATIK demiterea antrenorului Mihai Teja la finalul sezonului. Omul de afaceri a precizat că încă nu a decis cine va fi înlocuitorul acestuia.