Sport

S-a stabilit unde se va juca FC U Craiova – Sepsi, din optimile Cupei României! Ce răspuns au oferit oltenii la propunerea grupării din Sfântu Gheorghe. Exclusiv

FANATIK a aflat unde a hotărât FC U Craiova să joace meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, din optimile Cupei României.
23.10.2021 | 16:33
Sa stabilit unde se va juca FC U Craiova  Sepsi din optimile Cupei Romaniei Ce raspuns au oferit oltenii la propunerea gruparii din Sfantu Gheorghe Exclusiv
S-a stabilit unde se va juca FC U Craiova - Sepsi, din optimile Cupei României! Ce răspuns au oferit oltenii la propunerea grupării din Sfântu Gheorghe. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Partida FC U Craiova – Sepsi Sfântu Gheorghe este programată pentru joi, 28 octombrie, la ora 18:00.

FANATIK a scris, în exclusivitate, despre faptul că Sepsi le-a propus celor de la FC U Craiova să joace partida, din Cupă, la Sfântu Gheorghe, deși formația olteană este gazdă. Propunerea grupării covăsnene vine ca urmare a faptului că meciul nu va putea fi disputat pe arena „Ion Oblemenco”, deoarece primarul Lia Olguța Vasilescu consideră că prea multe meciuri ar putea dăuna gazonului abia montat.

ADVERTISEMENT

S-a stabilit unde se va juca FC U Craiova – Sepsi, din optimile Cupei României

Marcel Pușcaș, președintele celor de la FC U Craiova, a declarat faptul că formația olteană a hotărât să refuze propunerea lui Sepsi și să joace meciul la Severin.

„Am vorbit deja cu ei, au propus și noi am hotărât să jucăm la Severin. Meciul de Cupă s-a stabilit să-l jucăm acasă. Noi îl organizăm, noi jucăm acasă”, a declarat Marcel Pușcaș, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova și Sepsi și-au schimbat de curând antrenorii

Partida dintre FC U Craiova și Sepsi Sfântu Gheorghe se anunță una interesantă, având în vedere că cele două formații și-au schimbat de curând antrenorii.

FC U Craiova l-a adus pe Flavius Stoica, după demiterea lui Adrian Mutu. La primul meci pe banca formației din Bănie, Stoican a obținut o victorie facilă, în campionat, contra celor de la Gaz Metan, scor 2-0.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Sepsi l-a instalat pe Cristiano Bergodi în locul lui Leo Grozavu. Primul meci la „cârma” grupării covăsnene nu a fost unul fericit pentru Bergodi, deoarece a fost învins de FC Voluntari cu scorul de 1-2.

În clasamentul Ligii 1, FC U Craiova se poziționează pe locul 11, cu 12 puncte obținute după 13 meciuri jucate, iar Sepsi se află pe locul 14, cu zece puncte.

ADVERTISEMENT

Fără spectatori la Severin

Este cunoscut faptul că atât FC U Craiova, cât și Sepsi, dispun de un număr însemnat de suporteri, însă, din păcate, aceștia nu vor putea fi prezenți la meciul de joi.

Din cauza numărului tot mai mare de infectări cu noul coronavirus, din țara noastră, Comitetului Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a aprobat un nou set de interdicții, iar printre acestea se numără și interzicerea accesului spectatorilor la competițiile sportive, pentru 30 de zile.

ADVERTISEMENT