Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

S-a tăiat elanul lui Elias Charalambous: „Lui Gigi nu-i plac jucăriile care au personalitate”. Video exclusiv

Elias Charalambous, noul antrenor al FCSB, a fost „mielușel” pe bancă la derby-ul cu CFR Cluj. Cipriotul, ironizat după prestația din Gruia.
10.04.2023 | 17:41
Sa taiat elanul lui Elias Charalambous Lui Gigi nui plac jucariile care au personalitate Video exclusiv
Gigi Becali a făcut o dezvăluire de senzație despre Elias Charalambous. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Elias Charalambous a fost lipsit de reacție la derby-ul cu CFR Cluj, iar antrenorul a fost desființat în direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Elias Charalambous, desființat după CFR Cluj – FCSB: „Nu s-a mișcat pe bancă”

Elias Charalambous a asistat impasibil pe bancă la meciul cu CFR Cluj, fiind ironizat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI: „A comis-o rău iar Gigi Becali! Ați văzut meciul? Nu s-a mai mișcat Haralambie. Era exuberat, era mamă… Știți că am vorbit că în Paște e în pericol Haralambie?

ADVERTISEMENT

Omul a ieșit de 50 de ori la meciul cu Sepsi. S-a agitat, s-a întors, le făcea semne, totul în regulă. Băi, nu s-a mai mișcat aseară la Cluj! I s-a spus clar: ‘Potolește-te, că nu ești tu șeful aici!’. S-a văzut clar! De ce nu s-a mai mișcat? Eu cred că i-au zis cei din jur”, a fost comentariul dur al moderatorului.

VIDEO MAI JOS

Ioan Andone a remarcat și el lipsa de vigoare a antrenorului: „A stat la locul, nu avea ce să facă”, în timp ce Vivi Răchită a fost și mai acid. „A zis că pentru el e important să fie antrenați jucătorii. Atât. La meciuri n-are voie. Eu cred că primul meci el nu și-a dat seama unde a ajuns.

ADVERTISEMENT

I-o fi zis Gigi: ‘Bă, îți fac eu echipa, tu comportă-te ca un antrenor’. Au zis și jucătorii: ‘Domne, ce bine ne-nțelegem cu Haralambie! Îți dai seama când a auzit Gigi: ‘Păi, ce?! Îmi ia ăsta fața?!’”.

Vivi Răchită e convins că Gigi Becali i-a corectat comportamentul antrenorului cipriot: „Dar se știe. Și chiar vorbeam în emisiune după meciul cu Sepsi: ‘Bă, frate, prea l-au lăudat jucătorii pe Haralambie și normal că Gigi s-a supărat’: ‘Eu fac toate la echipă și voi îl lăudați pe el?!’”.

ADVERTISEMENT

„Tu nu însemni decât încă o mascotă, o jucărie a lui Gigi Becali”

Horia Ivanovici e convins că Elias Charalambous va fi la fel de absent și la meciurile viitoare: „Haralambie a fost clar pus la colț. I s-a arătat jordeaua: ‘Bă, vezi că ai fost adus doar pentru imagine, că ai licență. Tu nu însemni decât încă o mascotă, o jucărie a lui Gigi Becali’”.

Dar vezi că lui Gigi Becali nu îi plac jucăriile care au personalitate. L-a chemat Gigi: ‘Ce-a fost aia, mă, acolo?!’. Pintilii dormea pe bancă ieri”, s-a concluzionat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT
Tags: