Sport

S-a terminat „luna de miere” pentru Nicolae Dică! Gigi Becali a „tunat” după Farul – FCSB 3-1: „Se schimbă sistemul, la ordinul meu!”

Gigi Becali a „tunat” după înfrângerea suferită de FCSB la partida cu Farul, scor 1-3, anunțând că îi va ordona lui Nicolae Dică să schimbe sistemul echipei.
01.09.2022 | 00:48
Sa terminat luna de miere pentru Nicolae Dica Gigi Becali a tunat dupa Farul  FCSB 31 Se schimba sistemul la ordinul meu
Gigi Becali s-a enervat rău când a fost întrebat dacă îl va demite pe Nicolae Dică în cazul unui eșec cu FC Argeș. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Patronul vicecampioanei României a anunțat că FCSB nu va mai juca în sistemul 4-2-3-1, ci va reveni la un 4-3-3, pentru a-i pune în evidență pe tinerii fotbaliști talentați.

Gigi Becali dă vina pe Nicolae Dică după Farul – FCSB

Gigi Becali a dat vina pe Nicolae Dică după înfrângerea suferită de FCSB în partida cu Farul și anunță că îi va ordona lui Nicolae Dică să schimbe sistemul de joc:

ADVERTISEMENT

„Nu mai iau niciun fundaș central! O să mergem să câștigăm meciul cu West Ham, nu va mai fi la fel. Vor juca ei, că ei vor fiecare să-și etaleze talentul. Aici am mâncat bătaie că ei au jucat fotbal, noi am crezut că suntem vedete calificate în Europa.

Nu știu ce zice Dică, jucătorii ăia care n-au curaj, au calificat echipa. E numai vina antrenorului, e vina lui că are jucători buni la echipă, dar echipa nu are posesie.

ADVERTISEMENT

Nu mă bag, dar aici o să mă impun și o să-i cer să schimbăm sistemul de joc. Nu merge cu 4-2-3-1, Viitorul aici ne-a distrus, că am avut nevoie de doi mijlocași defensivi”.

„Dulca a fost zero, Olaru nu e în poziția aia, n-am avut închizător. Mijlocul terenului dacă nu-l domini la fotbal, poți avea șapte de Messi…

ADVERTISEMENT

S-a terminat cu 4-2-3-1, vom juca 4-3-3. Sunt jucători care pot la echipe mari, sunt unii care nu pot. L-am văzut pe Dulca, nu mai vreau să-l critic. Pe Rață aștept să văd dacă-l ia Voluntari.

Și primul gol și al doilea gol sunt venite din vina lui Dulca. Dacă mijlocul terenului nu-i al tău, cum să joci fotbal? A jucat bine Coman, Compagno, Cordea și chiar și Tavi Popescu.

ADVERTISEMENT

Am avut jucători care au jucat bine, dar n-am avut mijlocul terenului, de-aia am pierdut”, a mai spus Gigi Becali, la TV DigiSport.

„Se va regla treaba asta, la ordinul meu!”

„Tamm și Dawa mi se par foarte buni fundași centrali. Era Boboc, era Dulca, erau cinci pe-acolo, nu e vina lui Dawa, l-a tras pe ăla acolo, dar e instinct.

Dică a calificat echipa, de ce mă întrebați dacă-l schimb pe el? E o întrebare aiurea. Nu mai iau niciun jucător, ce să fac cu ei. Avem jucători de valoare care stau rezerve”, a continuat Gigi Becali.

„Se va regla treaba asta, la ordinul meu. Adică vom juca 4-3-3, să joace ce pot ei să joace. Apropo noi nu suntem Steaua, dar mai primim câteva sute de mii pentru că UEFA a făcut un calcul pentru că am câștigat Cupa Campionilor”, a mai spus Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,07 este cota pentru „ambele marchează” la West Ham United – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT