Fotbal international

S-a terminat meciul, continuă războiul. Conflict între Atletico și Real Madrid: „S-au obișnuit așa”

08.03.2021 | 22:08
Sa terminat meciul continua razboiul Conflict intre Atletico si Real Madrid Sau obisnuit asa
ADVERTISEMENT

Atletico și Real Madrid au terminat la egalitate derby-ul disputat duminică, dar cele două echipe continuă să se contreze de la distanță, pe tema arbitrajului. Asta deși în Spania există VAR. 

Totul a pornit de la cererea „galacticilor” de a primi un penalty după ce Felipe ar fi comis un heț în careu. Conducerea madrilenilor a făcut scandal după meci, iar cei de la Atleti au reacționat pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Duelul a fost unul pe care Atletico Madrid a fost la un pas să îl câștige, însă Karim Benzema a reușit să egaleze la unu în finalul partidei și să păstreze vii speranțele la titlu ale Realului.

S-a terminat meciul, continuă războiul. Ironie tăioasă a celor de la Atletico pentru Real Madrid

Duminică a avut loc unul dintre cele mai importante derby-uri ale orașului Madrid din ultimii ani. Culmea, marea câștigătoare a ajuns să fie FC Barcelona, echipa care s-a apropiat la doar trei puncte de foltoliul de lider.

ADVERTISEMENT

Atletico a fost foarte aproape să câștige, după ce Luis Suarez a deschis scorul în minutul 15, însă Karim Benzema a egalat în minutul 88 și a salvat un punct pentru „galactici”, care sunt la cinci puncte de trupa lui Simeone.

Gazdele de pe Wanda Metropolitano au și un meci în minus, astfel că distanța s-ar putea mări la opt lungimi! Los Blancos ar fi vrut să câștige partida și au cerut un penalty după hențul lui Felipe.

ADVERTISEMENT

Atletico a reacționat imediat, pe Twitter, la protestele din declarațiile celor de la Real Madrid. Clubul de pe Wanda Metropolitano și-a ironizat marea rivală pentru erorile de arbitraj de care ar fi beneficiat în trecut.

„Până și succesele sunt criticate. Unii s-au obișnuit să bată mereu vântul în favoarea lor”, a scris pe Twitter clubul care a găzduit meciul disputat pe stadionul Wanda Metropolitano.

ADVERTISEMENT

Diego Simeone vrea să câștige al doilea titlu din carieră cu Atletico Madrid, iar momentan pare că FC Barcelona reprezintă cea mai mare amenințare pentru trupa sa. Atletico trebuie să joace și returul cu Chelsea, din Liga Campionilor. Partida ar putea avea loc la București, în data de 17 martie.

ADVERTISEMENT