Foto. S-a tras la sorţi tabloul de la Monte Carlo! Traseul lui Rafael Nadal, unul extrem de dificil

Irina Aldea   
in Sporturi
13/04/2018, 22:03
Foto. S-a tras la sorţi tabloul de la Monte Carlo! Traseul lui Rafael Nadal, unul extrem de dificil

Rafael Nadal, Novak Djokovic şi Dominic Thiem se află pe aceeaşi parte de tablou. Nadal şi Thiem au prim tur liber şi se pot întâlni în faza sferturilor de finală. Austriacul îl poate înfrunta însă, în optimi, pe sârbul Novak Djokovic, jucător care va întâlni în turul inaugural un jucător venit din calificări, iar în turul secund pe croatul aflat în ascensiune, Borna Coric.

Nadal, campionul en-titre, va debuta în competiţie împotriva slovenului Aljaz Bedene sau a unui tenismen venit din calificări. Adrian Mannarino (cap de serie 16) este primul favorit pe care Nadal îl poate întâlni la Monte Carlo. Novak Djokovic şi Dominic Thiem se află pe culoarul următoarei optimi – ca posibili adversari în sferturi pentru Nadal.

Meciuri de mare interes pe tabloul de la Monte Carlo

Tomas Berdych, favoritul numărul 12 şi Kei Nishikori (coborât pe locul 39 ATP), ambii cu finale de turnee de Mare Şlem în palmares, se vor înfrunta în cel mai aşteptat duel al primului tur. Totodată, croatul Marin Cilic (favoritul secund al turneului) are parte de un debut complicat, pentru că l-ar putea întâlni pe Fernando Verdasco.

Închide ×