News

S-a trezit cu doi șerpi de 3 metri în casă. Cum a reacționat bărbatul FOTO

08.09.2020 | 13:48
Sa trezit cu doi serpi de 3 metri in casa Cum a reactionat barbatul FOTO
ADVERTISEMENT

Un bărbat a găsit în casa sa doi șerpi. Când s-a întors de la muncă, acesta a rămas uluit după ce a văzut o gaură imensă în tavanul din bucătărie.

În locuința lui se aflau două reptile uriașe de aproximativ 3 metri lungime. Este vorba de doi pitoni care se pare că se luptau pentru o femelă. Aceasta părăsise deja casa bărbatului. Incidentul a avut loc în Brisbane, Australia.

ADVERTISEMENT

În această regiune sunt dese episoadele când echipajele speciale sunt chemate pentru intervenții. De altfel, pe continentul australian se găsesc peste 140 de specii de șerpi, dintre care 100 sunt veninoase.

Doi șerpi imenși au distrus acoperișul casei unui australian

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Daniel Tait nu s-a panicat și a chemat imediat servciul de intervenții pentru astfel de situații din Brisbane. Specialiștii au intervenit imediat și au neutralizat reptilele. Fiecare șarpe cântărea aproximativ 10 kilograme.

ADVERTISEMENT

“Avem multă vegetație în jurul casei, așa că vedem des șerpi. Dar n-am văzut niciodată unul așa de mare,” a declarat Daniel Tait.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Se pare că specia găsită în casa australianului nu este agresivă și nici veninoasă.

”Rar sunt un pic periculoși, mai degrabă defensivi, atunci când au stomacul plin de sânge. Altfel, este o specie de piton liniștită, care-și vede de nepăsătoare viață chiar dacă sunt oameni în preajmă. Statistica ne spune că unul din trei proprietari din Brisbane are un șarpe în acoperiș.”, a declarat Steve Brown, angajat la centrul pentru prinderea și relocarea șerpilor din Brisbane.

ADVERTISEMENT

În această regiune sunt mulți șerpi care trăiesc în acoperișul caselor. Oamenii nu sunt deranjați de acest aspect și consideră că musafirii neinvitați sunt o capcană naturală împotriva altor vietăți.

Bărbatul de la firma de interveții a dus șerpii la un kilometru de casa lui Daniel Tait. Acolo i-a eliberat.

ADVERTISEMENT
  • ”I-am cules cu ușurință și i-am plasat într-o pungă. Au intrat singuri. Apoi am luat punga și am relocat șerpii într-un alt habitat” – a afirmat Steve Brown
ADVERTISEMENT