Life

S-a trezit cu un șarpe lung de 2 metri, veninos, în dormitor: “Stătea în pat și se uita la mine”

O femeie s-a trezit cu un șarpe lung de doi metri în dormitor. Cum a ajuns animalul acolo și cum a reacționat femeia când l-a văzut.
23.03.2023 | 20:23
Sa trezit cu un sarpe lung de 2 metri veninos in dormitor Statea in pat si se uita la mine
O femeie s-a trezit cu un șarpe veninos, lung de 2 metri în dormitor. foto Facebook
ADVERTISEMENT

O femeie s-a trezit în pat cu un șarpe extrem de veninos și foarte lung. Întâmplarea a avut loc în Australia, iar femeia a fost stupefiată să vadă animalul extrem de veninos chiar în patul ei.

O femeie s-a trezit cu un șarpe veninos, lung de 2 metri în dormitor

Cel care a dat mai multe detalii despre acest incident a fost chiar un specialist în capturarea reptilelor. Zachary Richards a povestit că femeia care a găsit șarpele în dormitor îl aștepta afară de teama animalului extrem de veninos.

ADVERTISEMENT

O dată intrat în casă, bărbatul a găsit un animal care se uita nonșalant la ceea ce se întâmpla în jurul său. Este vorba despre un șarpe brun veninos.

„Când am ajuns, femeia mă aștepta afară. Am intrat în dormitorul în care se afla șarpele și acesta stătea în pat și se uita la mine”, a spus el, conform CBS.

ADVERTISEMENT

Specialistul a explicat că șarpele probabil a încercat să fugă de căldura de afară. Acesta ar fi găsit o ușă deschisă și nu a ezitat să se adăpostească acolo.

Unde a fost dus șarpele veninos

Și așa s-a trezit femeia din Australia cu un șarpe în dormitor. Specialistul a lăudat-o pe femeie pentru că a avut prezență de spirit.

ADVERTISEMENT

Aceasta a izolat foarte bine dormitorul pentru că animalul să nu aibă orificii prin care să poată scăpa în alte zone din casă și să rămână ascuns acolo.

„Dacă vezi un șarpe, e bine să-l lași în pace, să te îndepărtezi de el, să-i limitezi spațiul cât mai mult, ca să fie ușor de găsit”, a mai spus Zachary.

ADVERTISEMENT

Totul s-a terminat cu bine în acest caz și nimeni nu a pățit nimic. Șarpele extrem de veninos a fost eliberat apoi într-o pădure din apropierea casei în care a fost găsit. Dar la o distanță sigură față de locuințele altor oameni.

Șerpii bruni sunt o specie de șarpe veninos și aceștia chiar au provocat multe decese din cauza mușcăturilor. Oamenii care au fost mușcați de acești șerpi au suferit paralizie progresivă și hemoragie, până la deces.

ADVERTISEMENT