Life

S-a vaccinat Dan Bittman? Artistul a fost surprins mergând la mall, unde e nevoie de certificat verde: “Prefer să nu vă răspund”

Dan Bittman, unul dintre cei mai categorici artiști legat de pandemia de coronavirus, a fost surprins într-un centru comerical din București, unde se cere certificat Covid.
20.11.2021 | 12:07
Sa vaccinat Dan Bittman Artistul a fost surprins mergand la mall unde e nevoie de certificat verde Prefer sa nu va raspund
ADVERTISEMENT

Artistul în vârstă de 59 de ani a fost filmat în timp ce intra în cel mai mare mall din Capitală, acolo unde au voie de aproximativ o lună numai persoanele vaccinate.

S-a vaccinat cântărețul pentru a intra în spațiul comercial? Asta este întrebarea care stă pe buzele tuturor în momentul de față.

ADVERTISEMENT

De asemenea, există posibilitatea ca Dan Bittman să fi trecut prin boală în urmă cu mai bine de 180 de zile și de aceea poate intra fără restricții în mall.

Dan Bittman, surprins într-un centru comercial. S-a vaccinat cântărețul?

Potrivit click.ro, Dan Bittman a fost eligibil și a trecut de filtrul creat de bodyguarzii din respectivul mall, lucru care arată că a ales varianta vaccinării sau a avut Covid în ultimele luni.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă a trecut în rândul celor vaccinați, solistul de la Holograf nu a oferit un răspuns concret și a lăsat în aer răspunsul legat de virusul din China.

„E o întrebare foarte personală, la care prefer să nu vă răspund! Mulțumesc”, a spus solistul, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT

Ce vaccin a ales Dan Bittman. Ce dezvăluia recent cântărețul

Momentul neașteptat vine după ce în urmă cu aproximativ jumătate de an cântărețul anunța că este posibil să se vaccineze împotriva Covid-19. Atunci a precizat și ce ser va alege.

Dan Bittman susținea că nu va alege vaccinuri pe bază de ARN mesager, ci Astra Zeneca, serul dezvoltat de o echipă a Universității Oxford împreună cu concernul farmaceutic cu același nume.

ADVERTISEMENT

„Am așteptat vaccinul Johnson & Johnson, care mi se pare mai tradițional și în alea tradiționale am încredere.

Nu am încredere în astea cu ARN mesager, ca Pfizer și Moderna, de asta aștept pe cel de la J & J. Dar, uite, ca să nu zica lumea nu știu ce, mă voi vaccina cu AstraZeneca.

Eu nu știu de ce nu se explică lumii, care e speriată de tromboze, că dacă iei cu o săptămână înainte un anticoagulant, care costă 5 lei, nu se întâmplă nimic riscant”, spunea Dan Bittman, în cadrul unei emisiuni online, de la EVZ TV.

ADVERTISEMENT