Life

S-a zis că ea și Gabi Popescu au fost la un pas de despărțire, acum Crina Abrudan spune adevărul: “Nici nu are sens”

S-a zis că ea și Gabi Popescu au fost la un pas de despărțire, dar Crina Abrudan a dezvăluit acum adevărul. Aceasta a spus clar totul!
17.05.2023 | 08:49
Sa zis ca ea si Gabi Popescu au fost la un pas de despartire acum Crina Abrudan spune adevarul Nici nu are sens
Crina Abrudan spune adevărul despre zvonurile divorțului. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Crina Abrudan a spus adevărul despre zvonurile care arătau că ea și partenerul ei au fost la un pas de a se despărți. Ce spune vedeta.

Crina Abrudan spune adevărul despre zvonurile divorțului

Crina Abrudan a vorbit despre presupusa aventură pe care soțul ei ar fi avut-o acum 10 ani. Aceasta a negat toate informațiile referitoare la o infidelitate din partea soțului său.

ADVERTISEMENT

Crina Abrudan a spus că ea și soțul ei erau foarte urmăriți de presă, așa că cu siguranță ar fi existat dovezi ale infidelității dacă aceasta ar fi existat.

Vedeta a mai spus că nu au existat niciun fel de informații care să arate o despărțire între ea și soțul ei sau o infidelitate. Crina Abrudan a mărturisit că vestea referitoare la separarea a fost doar o bârfă.

ADVERTISEMENT

Crina Abrudan a catalogat drept o minciună informația conform căreia soțul ei s-ar fi îndrăgostit de o altă femeie și ar fi decis să o părăsească.

„Noi eram destul de prezenți prin ziarele și revistele de specialitate, așa că, dacă ar fi fost ceva adevărat, cu siguranță existau și dovezi în acest sens.

ADVERTISEMENT

Măcar niște poze cu unul dintre noi mutat pe la altă adresă. Dar cum a fost doar o bârfă ajunsă cu multă bunăvoință și profesionalism pe un site dornic de afirmare, nici nu are sens să îi acord atenție acum, după zece ani”, a spus aceasta, conform Viva.

Crina Abrudan și Gabi Popescu sunt împreună din 2008

Crina Abrudan și Gabi Popescu sunt împreună din anul 2008. Cei doi s-au cunoscut la o cină luată cu mai mulți colegi din televiziune. La finalul anului 2018 ei se mutaseră deja împreună și nu s-au mai dezlipit unul de altul de atunci.

ADVERTISEMENT

Crina Abrudan și soțul ei ar fi avut și o despărțire scurtă, mai scria presa. Fostul fotbalist și-ar fi dorit să devină tată, în timp ce vedeta voia să se axeze pe cariera ei.

Aceștia s-au împăcat în 2014 chiar într-un moment greu pentru Crina Abrudan, după ce a rămas fără locul de muncă de la Antena 1. Ei s-au căsătorit în anul 2017, iar nașii au fost Cosmin Olăroiu și soția lui.

ADVERTISEMENT
Tags: