S-ar întoarce Florentin Matei la FCSB? Ce spune jucătorul Astrei

Eduard Popa   
in Fotbal intern
10/02/2018, 09:44
S-ar întoarce Florentin Matei la FCSB? Ce spune jucătorul Astrei

Florentin Matei a revenit în Liga 1 după ce a fost împrumutat de Astra de la Rijeka. El a arătat o formă excelentă în primele două meciuri, după ce a înscris şi în meciul cu Gaz Metan Mediaş. În plus, a dat şi pasa decisivă la golul marcat de Urko Vera. Florentin Matei spune însă că nu este pus la punct cu pregătirea fizică. 

”Am avut o perioadă scurtă de pregătire şi n-am avut timp să ne punem la punct din punctul ăsta de vedere. Eu vreau să îmi fac treaba cât mai bine. Dacă înscriu goluri sau dau câte un assist, cu atât mai bine. Important e să câştigăm şi să adunăm puncte şi să ne îndeplinim obiectivul”, a declarat Florentin Matei la finalul meciului cu Gaz Metan, câştigat de Astra cu 4-3.

Florentin Matei se fereşte să spună dacă s-ar întoarce la Steaua

Întrebat dacă s-ar întoarce la Steaua, Florentin Matei a refuzat să ofere un răspuns direct: ”N-aş vrea să vorbesc despre Steaua. E prea devreme să vorbesc acum. Eu sunt împrumuat acum la Astra, apoi mai am contract cu Rijeka”.

Matei s-a format la Steaua, dar a plecat de la roş-albaştri la vârsta de 18 ani. Pentru el a urmat un periplu la Cesena, Volyn Luţk şi HNK Rijeka. Cea mai bună formă din tânăra sa carieră de până acum a avut-o la Volyn, unde făcea o pereche excelentă cu Eric Bicfalvi. 

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.