Revista FANATIK

S-ar mânca de vii! Ură la vârf în sportul românesc! Cazuri la care nu te așteptai, în ultimul număr al revistei FANATIK!

06.03.2019 | 14:16
Sar manca de vii Ura la varf in sportul romanesc Cazuri la care nu te asteptai in ultimul numar al revistei FANATIK

A apărut un nou număr din revista FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România! Pachet de excepție: 72 de pagini la doar 6 lei! 48 de pagini Revista FANATIK plus 24 de pagini Calendarul sportiv al anului 2019!

S-ar mânca de vii! Ură la vârf în sportul românesc! Cazuri la care nu te așteptai, în ultimul număr al revistei FANATIK!

Istoria sportului românesc este compusă din mari performanțe, povești dramatice, dezamăgiri istorice și reveniri spectaculoase. Un capitol interesant îl reprezintă, însă, și marile rivalități din sportul nostru. Și nu vorbim aici doar de Steaua împotriva lui Dinamo, ci de sportivi care au ajuns să își urască pur și simplu adversarul. Sau chiar colegul de echipă!

Antipatia a început pe teren, în cadrul competițiilor, dar a continuat și s-a amplificat în afara arenei sportive. Vorbim de oameni care s-au certat foarte dur la un moment dat, care și-au stricat dintr-o singură declarație relațiile pe care le-au clădit cu timpul sau care, pur și simplu, nu s-au suportat niciodată. Vorbim despre cazurile de „hatereală” la vârf din sportul românesc! Ultimul episod în care doi mari sportivi nu au reușit să îți țină antipatia ascunsă vine din… de unde vine, din ce sport, află din ultimul număr al revistei FANATIK!

Simona Halep și Sorana Cîrstea nu și-au ascuns niciodată antipatia, care a dăunat serios tenisului românesc
Simona Halep și Sorana Cîrstea nu și-au ascuns niciodată antipatia. Citește alte cazuri în revista FANATIK!

Ce mai poți citi în ultimul număr al revistei FANATIK!

Cine este cel mai bine plătit fotbalist din Liga I, dar care… nu joacă!  Culisele scandalului de la LPF din cauza drepturilor TV: „O să omorâți fotbalul!”Povestea lui „Messi de România”, spusă de părinții săi…  Câte mașini are Simona Halep în garaj… Ce sport face Inna la 32 de ani, pe o plajă din Miami… Sunt numai câteva dintre subiectele pe care le poți citi în ultimul număr al revistei FANATIK!

A apărut un nou număr din revista FANATIK! Pachet de excepție-72 de pagini la doar 6 lei! Revista FANATIK plus, gratuit, Calendarul sportiv al anului 2019! Află de aici ce te așteaptă în noul număr din luna februarie
A apărut un nou număr din revista FANATIK! Pachet de excepție-72 de pagini la doar 6 lei! Revista FANATIK plus, gratuit, Calendarul sportiv al anului 2019!

Nu uita: a apărut un nou număr al revistei FANATIK! 48 de pagini cu subiecte tari, pe cât de șocante pe atât de emoționante! 48 de pagini de exclusivități! 48 de pagini în revistă PLUS 24 în suplimentul în care găsești toate evenimentele sportive ale anului 2019! 72 de pagini în total, la numai 6 lei! Revista FANATIK și Calendarul evenimentelor sportive din 2019 la toate chioșcurile de difuzare a presei! Dacă le mai găsești… Dacă nu, abonează-te ca să fii sigur că nu pierzi niciun număr al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România!