Life

Ce note a luat vlogger-ul Selly la BAC 2020: “Să vă văd ce mai ziceți!”

30.06.2020 | 16:15
Ce note a luat vloggerul Selly la BAC 2020 Sa va vad ce mai ziceti
ADVERTISEMENT

Astăzi, elevii care au susținut examenul de Bacalaureat și-au aflat notele. Unii au motive reale de bucurie, cum este și vlogger-ul Selly, care a obținut rezultate remarcabile.

Selly a postat pe Instagram notele pe care le-a luat la exemenul maturității: limba română – 9.50, matematică – 9.60, biologie – 9.70, iar media generală este 9.60.

ADVERTISEMENT

În urmă cu o săptămână, după ce a ieșit din sala de examen, Selly era foarte mulțumit de ceea ce făcuse și spunea convins că va luat nota 10. Nu a fost departe de nota proconizată.

Elevii și-au aflat notele la BAC. Ce rezultate a obținut Selly

Vlogger-ul Selly este extrem de fericit și mulțumit de notele obținute la examenul de Bacalaureat. Așa cum a spus și când a ieșit din sala de examen, în urmă cu o săptămână, Selly a avut lucrări foarte bune, dovadă fiind rezultatete notabile cu care se mândrește astăzi.

ADVERTISEMENT

Mândru, Selly a postat notele pe Instagram, alături de un mesaj: „Să vă văd ce mai ziceți”, a scris  vlogger-ul.

Rezultatele la examenul de Bacalaureat 2020 au fost afişate, astăzi, 30 iunie, la ora 12.00. Candidații nemulțumiți de notele obținute  pot depune contestație până mâine, 1 iulie.

ADVERTISEMENT

În acest an, ca și la Evaluarea Națională, notele obținute la examenul de Bacalaureat au fost anonimizate. Astfel, absolvenții de liceu au primit anterior un cod unic cu autorul căruia s-au putut loga pentru a-și vedea rezultatele.

Notele finale, după contestaţiile depuse de elevii nemulțumiți, vor fi anunţate duminică, 5 iulie.

ADVERTISEMENT

Săptămâna trecută, absolvenţii de liceu au susţinut probele scrise ale examenului de Bacalaureat 2020. Un singur elev a avut temperatura peste 37,3 grade Celsius și, în aceste condiții, v fi examinat pe data de 6 iulie, cnd va avea loc etapa specială.

ADVERTISEMENT