Fotbal intern

S-au aflat motivele pentru care FCSB a ajuns pe ultimul loc în clasament. Narcis Răducan a spus adevărul

01.09.2019 | 08:41
Jucătorii FCSB-ului, supărați după meciul pierdut în fața celor de la Poli Iași. Motivele pentru care roș-albaștrii au ajuns pe ultimul loc în clasament. Sursă foto: sportpictures.eu

Narcis Răducan, directorul sportiv al formației FCSB, a vorbit despre motivele pentru care vicecampioana României a ajuns pe ultimul loc în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1, sezonul 2019 – 2020. Echipa antrenată de Bogdan Argeș Vintilă se ocupă poziția a 14 după 7 meciuri jucate în actuala ediție, cu 4 puncte, după ce a bifat o victorie, o remiză și cinci înfrângeri.

Motivele pentru care FCSB a ajuns pe ultimul loc în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1

Oficialul vicecampioanei României a dezvăluit cele trei motive care au dus la situația în care se află formația finanțată de Gigi Becali. Narcis Răducan crede că s-a greșit la pregătirea jucătorilor și că aceștia nu pot alerga așa cum trebuie. Mai mult, accidentările și strategia de a ajunge cât mai departe în Europa League au avut o influență asupra echipei.

“1. Echipa nu poate să alerge așa cum trebuie, așa că trebuie reglat. 2. Apoi, au fost foarte multe accidentări, fapt extrem de rar, pe care nu l-am mai întâlnit. 3. Strategia a fost să se meargă exclusiv pe Europa League”, a spus Narcis Răducan pentru digisport.ro.

Narcis Răducan la finalul meciului FCSB - Vitoria Guimaraes din play-off-ul Europa League. Sursă foto: sportpictures.eu
Narcis Răducan la finalul meciului FCSB – Vitoria Guimaraes din play-off-ul Europa League. Sursă foto: sportpictures.eu

Cum poate FCSB să urce până pe locul 9 după meciul cu Viitorul

Pentru FCSB urmează meciul cu FC Viitorul Constanța, azi, ora 21.00, pe stadionul Nicolae Dobrin din Pitești, în etapa a 8-a din Casa Pariurilor Liga 1, sezonul 2019 – 2020. În cazul în care se va impune în fața echipei antrenate de Gică Hagi, FCSB va aduna 7 puncte și va urca cel puțin până pe poziția a 12-a. Roș-albaștrii pot ajunge până pe 9, dar trebuie ca Dinamo să se încurce cu Sepsi OSK, iar meciul Hermannstadt – Chindia să se termine la egalitate.

FCSB a ajuns în Europa League până în play-off, acolo unde a fost eliminată de Vitoria Guimaraes, scor general 1-0. Formația finanțată de Gigi Becali a eliminat în Europa League echipe precum Milsami Orhei, Alashkert și Mlada Boleslav.