Sport

S-au dat banii la Dinamo în zi de meci! Cine sunt “câinii” milionari care au achitat salariile. Exclusiv

Dinamo este unul dintre puţinele cluburi din Liga 1 cu banii la zi. FANATIK a aflat că 150.000 de euro au intrat în conturile jucătorilor și a membrilor staff-ului, salariile pe luna septembrie!
15.10.2021 | 14:46
Sau dat banii la Dinamo in zi de meci Cine sunt cainii milionari care au achitat salariile Exclusiv
S-au dat banii la Dinamo! Cine sunt "câinii" adevăraţi care au achitat salariile. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo se află în continuare într-o situaţie dificilă din punct de vedere financiar şi sportiv, însă există şi motive de optimism pentru jucători şi staff. FANATIK a aflat că s-au plătit banii pe septembrie, cu câteva ore înainte de meciul pe care „câinii” îl joacă la Mediaș, cu Gaz Metan.

S-au dat banii la Dinamo! 150.000 de euro au fost viraţi în conturile clubului

Neverosimil în urmă cu câteva luni, însă Dinamo este la ora actuală una dintre puţinele echipe cu banii la zi din Casa Pariurilor Liga 1. Din informaţiile noastre, 150.000 de euro au intrat în conturile clubului pentru plata salariilor.

ADVERTISEMENT

Banii la zi aduc un plus de linişte jucătorilor şi staff-ului tehnic de la Dinamo, chiar înaintea meciului cu Gaz Metan Mediaş, în care “câinii” speră să rupă şirul confruntărilor fără victorie, care datează de la începutul lunii august.

Cine sunt “câinii” milionari care au achitat salariile? Nicolae Badea a virat cel mai mult: 60.000 de euro!

150.000 de euro este o sumă importantă, iar ea a fost adunată cu ajutorul unor “câini” adevăraţi, care au ajutat Dinamo în cele mai dificile momente. Este vorba despre Nicolae Badea, Marian Iuhasz şi fanii din programul DDB.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, Nicolae Badea a virat 60.000 de euro în conturile clubului. Omul de afaceri ajută din umbră clubul, nu numai financiar, dar s-a implicat activ şi în negocierile cu Mircea Rednic pentru preluarea echipei.

În primăvara acestui an, Nicolae Badea a pus umărul cu ajutorul oamenilor săi la realizarea dosarului de licenţiere, astfel încât Dinamo să poată evolua în continuare pe prima scenă. În plus, omul de afaceri plăteşte cazarea jucătorilor la hotelul Crystal Palace şi ajută clubul în multe alte aspecte.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri Marian Iuhasz a pus încă 50.000 de euro!

Un alt “câine” adevărat care a sărit cu banii pentru plata salariilor pe luna septembrie este Marian Iuhasz. Din cei 150.000 de euro viraţi pentru salarii, 50.000 au fost puşi de el. Iuhasz este un om de afaceri discret, care nu doreşte să apară în public. Cu toate acestea, în ultimul an şi jumătate a dat sume importante pentru supravieţuirea clubului.

Marian Iuhasz şi fiul său s-au înscris în programul DDB, fiind membri Elite pe această platformă. Omul de afaceri a plătit 100.000 de lei înainte de Crăciun pentru restanţele angajaţilor de la Dinamo, iar în mai multe rânduri a cumpărat împreună cu fiul său, bilete virtuale VIP cu zeci de mii de lei, care au fost viraţi tot în conturile clubului.

ADVERTISEMENT

Fanii din DDB au venit și ei cu alţi 40.000 de euro

Fanii din programul DDB au virat ceilalţi 40.000 de euro care au completat suma de 150.000 din care s-au plătit toate salariile de la Dinamo. Suporterii acţionari au preluat clubul într-o situaţie dezastruoasă după managementul Cortacero şi au reuşit să îl ţină pe linia de plutire.

Cei din DDB au adunat bani cu ajutorul abonamentelor, tricourilor vândute, biletelor virtuale şi a altor tipuri de sponsorizări şi au reuşit să plătească datorii, salarii şi alte creanţe astfel încât clubul să îşi poată continua activitatea.

În total, cei din DDB au virat aproximativ 2 milioane de euro în conturile clubului. Fără această sumă, Dinamo era o echipă deja desfiinţată şi era nevoită să o ia de jos, de la Liga a IV-a.

Mircea Rednic speră să scoată echipa din… groapă! Primul pas poate fi făcut la Mediaş

Mircea Rednic speră să obţină prima victorie în confruntarea cu Gaz Metan Mediaş şi echipa să înceapă să urce în ierarhie. “Câinii” au ratat în prelungiri victoria cu UTA Arad şi au rămas penultimii în clasament, cu 7 puncte.

“Puriul” are în acest sezon ca obiectiv salvarea de la retrogradare şi speră ca în stagiunea următoare Dinamo să aibă posibilitatea de a se lupta pentru accederea în play-off. Primul pas pentru ieşirea din criză poate fi făcut la Mediaş, meciul fiind programat vineri, de la ora 20:30.

  • 150.000 de euro au fost viraţi pentru plata salariilor la zi la Dinamo
  • 2.000.000 de euro e suma pe care cei din DDB au virat-o în conturile clubului în ultimul an şi jumătate
ADVERTISEMENT