Life

S-au despărțit Florin Ristei și Naomi Hedman? Ce apare acum pe conturile lor de Instagram

22.01.2021 | 09:09
Sau despartit Florin Ristei si Naomi Hedman Ce apare acum pe conturile lor de Instagram
S-au despărțit Florin Ristei și Naomi Hedman? Ce apare acum pe conturile lor de Instagram, Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Florin Ristei și Naomi Hedman au confirmat în urmă cu câteva luni că formează un cuplu, însă acum unii fani sunt de părere că au pornit pe drumuri separate din cauza unor „detalii” de pe rețelele de socializare ale celor doi artiști. 

Internauții au observat că juratul de la „X Factor” și iubita sa nu au mai postat fotografii împreună, lucru care i-a făcut să se întrebe dacă nu au luat decizia de a se despărți. Ce-i drept, ultima imagine postată de fostul concurent de la „Asia Express” alături de iubita sa este din 6 ianuarie.

ADVERTISEMENT

În schimb pe contul de socializare al frumoasei mulatre nu mai există nici imagine cu cei doi. Să nu mai formeze un cuplu Florin Ristei și Naomi Hedman? Rămâne de văzut ce se întâmplă între ei, mai ales că se urmăresc în continuare pe Instagram.

Florin Ristei și Naomi Hedman, pe drumuri separate? Ce au dat de înțeles artiștii

Situația rămâne la nivelul ipotetic în momentul de față, asta și pentru că Florin Ristei pare că a luat o mică pauză de la mediul online. Vedeta nu mai postează la fel de des ca înainte, ultima fotografie care apare pe Instagram fiind alături de fratele său, din timpul filmărilor pentru Asia Express.

ADVERTISEMENT

Fotografia a fost făcută publică în 12 ianuarie, iar de atunci juratul de la Antena 1 parcă a dispărut. Există și varianta că cei doi încearcă să fie discreți cu povestea lor de dragoste, mai ales că în urmă cu câteva luni au ținut prima pagină a tabloidelor.

Naomi Hedman l-a impresionat pe Florin Ristei când a urcat pe scena de la X-Factor, iar de aici au vrut să se cunoască mai bine. După ce a fost eliminată din show-ul muzical de la Antena 1, artistul a luat decizia de a face primul pas și a cucerit-o.

ADVERTISEMENT

Mulatra l-a făcut să-i tresară inima în piept, cântărețul îndrăgostindu-se lulea. Și nu o spunem numai noi, ci și faptul că artista a cunoscut deja familia iubitul ei. Fosta concurentă de la X Factor a devenit foarte apropiată de Florin Ristei, dovadă că mama acestuia i-a arătat poze de când era el mic.

„Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs.

ADVERTISEMENT

Așa era și moral corect. Mama i-a arătat poze cu mine foarte vechi și am mâncat varză călită. I-a plăcut”, a mărturisit Florin Ristei despre relația cu frumoasa cântăreață de origine londoneză, notează a1.ro.

ADVERTISEMENT