Life

S-au despărțit Lidia Buble și Răzvan Simion? Semnele care ar arăta ruptura dintre ei

28.05.2020 | 08:04
Sau despartit Lidia Buble si Razvan Simion Semnele care ar arata ruptura dintre ei
Despărțire șoc în showbiz-ul românesc. Lidia Buble și Răzvan Simion par să-și fi spus adio. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Deși sunt împreună de mai bine de cinci ani și formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc, umblă vorba prin târg că între Lidia Buble și Răzvan Simion ar exista probleme serioase. Ba chiar avem motive să credem că povestea lor de dragoste ar fi ajuns brusc la final, în plină pandemie de coronavirus.

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit? Detaliul care pare să-i dea de gol

De ce spunem asta? Ei bine, chiar dacă nu avem, cel puțin pentru moment, un anunț concret în această privință, anumite gesturi sau detalii lasă loc de interpretări. Sau chiar trădează despărțirea despre care vorbesc tot mai mulți în această perioadă.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva luni, Răzvan a dat de înțeles că relația cu frumoasa artistă ar fi „pe butuci”. Dezvăluirile au fost făcute chiar într-una dintre edițiile matinalului pe care îl prezintă alături de bunul său prieten și coleg, Dani Oțil.

Pentru că relația noastră, dragul meu prieten, începe să fie din ce în ce mai… Mă rog”, a spus carismaticul prezentator, mai în glumă, mai în serios, iar de aici și până la zvonurile conform cărora cei doi nu ar mai forma un cuplu a mai fost doar un pas.

ADVERTISEMENT

Răzvan a fost prins acasă la o roșcată misterioasă

Recent, Răzvan Simion a fost surprins în casa altei femei, însă nu cu mâna goală, ci cu o pungă plină cu mâncare. Nu știm dacă Lidia o cunoaște pe misterioasa roșcată, însă un lucru e cert: s-a întâmplat în timp ce îndrăgita artistă se afla acasă la părinți, unde a decis să rămână pe toată durata pandemiei de coronavirus.

Iar dacă aceste semne nu au fost de ajuns, ei bine, cei doi și-au șters toate fotografiile vechi pe care le aveau împreună pe rețelele de socializare și și-au dat unfollow pe Instagram. Despărțirea lor poate părea surprinzătoare, în condițiile în care formau unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz, iar blondina chiar avea gânduri serioase cu matinalul: își dorea ca în următoarea perioadă să aducă pe lume primul lor copil.

ADVERTISEMENT

Oh, Doamne ajută. Eu zic că da. La cum stă treaba acum, numai în casă, numai în casă… Înainte mă plângeam că nu avem timp să ne vedem.

Spuneam că ne vedem mai mult seara, că el e matinal și eu pasăre de noapte, călătoream mult prin țară.

ADVERTISEMENT

Acum pentru că toată ziua suntem lipiți, nu ar fi exclus să ieșim și cu bublișorul mic. Nu mă vezi ce zâmbet am pe buze”, spunea Lidia Buble în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT