Fotbal international

S-au duelat cu Moți și Keșeru, iar acum au fost excluși din prima ligă din Bulgaria pentru blaturi! Echipa a fost trimisă în Liga 2

08.05.2019 | 14:39
Claudiu Keșeru în meciul jucat de Ludogorets cu Vereya, echipa exclusă din prima ligă din Bulgaria pentru blaturi. Sursă foto: ludogorets.com

FK Vereya Stara Zagora s-a duelat cu Ludogoreț, echipă pentru care evoluează românii Cosmin Moți, Claudiu Keșeru, Dragoș Grigore și Adi Popa, iar acum a fost exclusă din prima ligă din Bulgaria pentru blaturi. Anunțul a fost de federație într-un comunicat de presă.

S-au duelat cu Moți și Keșeru, iar acum au fost excluși din prima ligă din Bulgaria pentru blaturi

FK Vereya Stara Zagora a fost exclusă din prima ligă bulgară și retrogradată în a doua divizie din cauza finanțării nereglementate și a meciurilor trucate. “Semne de activitate în vederea manipulării de rezultate continuă să ne parvină de la UEFA și aduc atingere prestigiul fotbalului bulgar”, apare în comunicatul federației bulgare.

Comisia de Disciplină a forului bulgar a fost sesizată de UEFA în legătură cu situația de la FK Vereya Stara Zagora și a decis să excludă echipa din campionat și amendată cu o sumă uriașă. Mai mult, Comisia de Disciplină a mai semnalat o “finanțare nereglementată de către cetățeni chinezi care au legături cu organizații internaționale ce se ocupă cu meciuri trucate în Europa și în lume”, anunță federația.

Claudiu Keșeru, atacantul lui Ludogorets, într-un meci cu Vereya
Claudiu Keșeru, atacantul lui Ludogorets, într-un meci cu Vereya

FK Vereya Stara Zagora a adunat 6 puncte din 32 de meciuri

După 32 de etape jucate în sezonul 2018 – 2019 în campionatul din Bulgaria, FK Vereya Stara Zagora nu a câștigat niciun meci și a primit 81 de goluri, față de 13 înscrise. Echipa care a fost retrogradată în Liga 2 pentru blaturi se află pe ultimul loc, cu 6 puncte.

În cele două meciuri jucate de Ludogoreț Razgrad, echipa românilor Cosmin Moți, Adi Popa, Dragoș Grigore și Claudiu Keșeru, împotriva celor de la FK Vereya Stara Zagora, campioana Bulgariei s-a impus pe teren propriu cu 2-1, iar în deplasare a remizat cu 0-0.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri