Life

S-au dus vremurile în care juca în Rambo și Rocky. Unde va putea fi urmărit de acum Sylvester Stallone

Sylvester Stallone, în vârstă de 76 de ani, a luat o decizie importantă. Unde va putea fi urmărit actorul din celebrele filme cu Rambo și Rocky?
04.02.2023 | 17:57
Sau dus vremurile in care juca in Rambo si Rocky Unde va putea fi urmarit de acum Sylvester Stallone
Sylvester Stallone va avea propriul reality show. Foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Sylvester Stallone, celebru mai ales pentru rolurile din Rambo și Rocky, a luat o decizie importantă ce îi vizează întreaga familie.

Sylvester Stallone, decizie importantă. Unde va apărea actorul din Rambo și Rocky

Sylvester Stallone, care în tinerețe făcea furori pentru rolurile luptătorilor Rocky și Rambo, a ajuns acum la vârsta de 76 de ani și a luat și o decizie neașteptată.

ADVERTISEMENT

Asemenea bine-cunoscutei familii Kardashian, actorul și toți ai lui vor avea propriul reality show, ce va fi difuzat începând cu primăvara anului 2023 pe canalul de televiziune Paramount+.

Sylvester Stallone a vorbit prima dată despre acest proiect toamna trecută, în noiembrie, atunci când publicația The Hollywood Reporter l-a întrebat despre emisiune.

ADVERTISEMENT

Starul internațional a menționat atunci că show-ul va fi și o modalitate de a petrece mai mult timp alături de familia sa.

„Simt că am pierdut mult timp. Acesta este unul dintre motivele pentru care am vrut să fac această emisiune”, a declarat Sylvester Stallone la momentul respectiv, citat de ziare.com.

ADVERTISEMENT

A apărut deja un prim trailer al emisiunii lui Sylvester Stallone

Proiectul The Family Stallone va fi produs de MTV Entertainment Studios, iar producători executivi sunt Benjamin Hurvitz, Jessica Zalkind, Nadim Amiry, Julie Pizzi, Farnaz Farjam şi Jonathan Singer.

De asemenea, co-producători vor fi Lauren Goldstein, Valana Hunn, Chris Ray şi Jason Williams, iar un prim trailer parodie a apărut deja.

ADVERTISEMENT

Acesta este inspirat din filmul Cliffhanger, iar vedeta din Rambo apare alături de cele trei fiice ale sale, Sophia, 26 de ani, Sistine, 24 de ani şi Scarlet, 20 de ani.

Sylvester Stallone și soția lui, probleme în mariaj în 2022

În 2022, în presa internațională se anunța faptul că Sylvester Stallone și Jennifer Flavin au ajuns din nou în pragul despărțirii, asta după ce, cu ani în urmă, actorul își înșelase frumoasa soție cu o altă femeie.

Totuși, cei doi au decis să-și mai dea o șansă și au oprit procedurile de divorț după ce au discutat și și-au rezolvat problemele.

ADVERTISEMENT