ADVERTISEMENT
Fotbal intern

S-au epuizat toate biletele la Viitorul – FCSB! „Sold out” pentru derby-ul rundei în Liga 1 Betano

Autori: Alexandru Năstase, Ionut Neamţu | 19.04.2019 | 17:00
Fază de joc din meciul tur disputat între FCSB și Viitorul

S-au epuizat toate biletele la Viitorul – FCSB! Acesta este anunțul făcut de cei din conducerea echipei lui Gheorghe Hagi înaintea derby-ului rundei din Liga 1 Betano. Dacă în primul joc al play off-ului, Viitorul a dat lovitura pe Național Arena și a învins echipa lui Mihai Teja, lumea așteaptă din nou o prestație frumoasă din partea jucătorilor „Regelui”. rice pas greșit al roș albaștrilor ar putea însemna și capitularea în lupta pentru titlu.

ADVERTISEMENT

S-au epuizat toate biletele la Viitorul – FCSB!

Înaintea derby-ului cu FCSB, Gheorghe Hagi a recunoscut că fiul lui se pregătește să joace poate pentru ultima oară într-o asemenea partidă. Ianis Hagi are oferte interesante din străinătate și e la un pas de un transfer, a mai adăugat „Regele”  “E adevărat că Ianis Hagi are oferte din Spania, Italia, Germania și Belgia. E curtat, e foarte curtat. Va fi foarte greu să îl țin din vară. Dacă ne mișcăm mai bine, poate avea și din Olanda. Mai avem o lună jumătate. E de văzut.

Depinde cât de repede se vor mișca cluburile care vor să îl ia. Eu zic că pleacă. Spania i s-ar potrivi cel mai bine. E un campionat interesant. Un fotbalist bun însă trebuie să se adapteze la orice echipă. Ianis a fost cumpărat înapoi de la Fiorentina cu două milioane și 30 la sută dintr-un eventual transfer. S-a întors la echipa care l-a format și a devenit cel mai bun jucător. Vă dați seama că aveau încredere în valoarea lui dacă au păstrat un astfel de procent”, a declarat Gheorghe Hagi pentru Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Becali, cap de listă la capitolul ofertanți

Și Gigi Becali l-ar vrea pe Ianis Hagi. A spus-o chiar înaintea jocului direct de la Ovidiu. „2-3 jucători o să aduc. Ce caut eu este un număr 8, nu un număr 10. Un Ianis caut eu, care să fie agresiv la mijlocul terenului, să plece spre poarta adversarilor. Dar să nu mai piardă mingea Ianis. Părerea mea este că trebuie să treci treaptă cu treaptă, nu 7 deodată. Părerea mea era că Ianis trebuia să meargă la o echipă mai mare din România, nu neapărat Steaua. Acum este mult prea valoros. Eu nu mi-l mai permit. Să zicem dacă ar accepta Gică Hagi o ofertă, poate să îmi ceară și o clauză să joace titular sau să nu fie rezervă.

ADVERTISEMENT

Eu cred că Ianis Hagi, dacă pleacă de la Viitorul, o va face pe 3-4 milioane euro. Dar într-un an, dacă pleacă de la Steaua, iau 40-50 de milioane. Lui Gică îi dau 3 și 20% din viitorul transfer. 3 și cu 10, 13 milioane”, a declarat Giogi Becali la PRO X.

  • 21.00 este ora la care începe derby-ul Viitorul – FCSB, meci programat duminică
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!