S-au făcut de rîs sub ochii lui Haţegan! Românul a arătat opt cartonaşe galbene

Răzvan Scarlat   
in Stirea zilei
08/08/2016, 10:36
S-au făcut de rîs sub ochii lui Haţegan! Românul a arătat opt cartonaşe galbene

Echipa naţională de fotbal a Braziliei continuă să dezamăgească. După ce a remizat în prima partidă cu Africa de Sud, scor 0-0, jucătorii din Ţara Cafelei au mai înregistrat o remiză albă, de data aceasta în faţa mult mai modestei reprezentative a Irakului.

De precizat că disputa a fost condusă la centru de Ovidiu Haţegan, care se află prezent pentru a oficia mai multe partide din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio. Românul a arătat opt cartonaşe galbene: 3 pentru Brazilia şi 5 pentru Iraq.

Deşi i-a avut pe teren pe Neymar, Marquinhos, Gabriel Barbosa şi Rafinha, Brazilia a avut ce mai mare ocazie de gol în minutul 92 cînd Renato Augusto a şutat peste poarta goală din doar zece metri.

Ştirea MOMENTULUI

Mihai Stoica îl atenționează pe Bălașa! “Nu îmi convine că i-a dat replica lui Andrei Ivan”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×