Life

S-au împăcat Alin Oprea și Tavi Colen? Este posibilă o reuniune a trupei Talisman

23.10.2020 | 11:20
Sau impacat Alin Oprea si Tavi Colen Este posibila o reuniune a trupei Talisman
S-au împăcat Alin Oprea și Tavi Colen? Este posibilă o reuniune a trupei Talisman
ADVERTISEMENT

Alin Oprea și Tavi Colen, componenți ai trupei Talisman, s-au împăcat la aproximativ 14 ani de la destrămarea formației. Cei doi erau foarte buni prieteni și, se pare, că au apărut regrete cu privire la ruperea acelei amiciții.

Surse din anturajul celor doi au declarat că Alin încearcă să rezolve conflictele care i-au ținut departe unul de celălalt în acești ani și caută o împăcare cu Tavi.

ADVERTISEMENT

Trupa Talisman a luat naștere în 1996 și s-a bucurat de un succes răsunător în anii 2000. Acum, odată cu divorțul lui Oprea, au apărut noi informații despre motivele care a dus la separarea celor doi cântăreți.

Posibilă împăcare între Alin Oprea și Tavi Colen. Ce se întâmplă între foștii componenți Talisman

Apropiați ai celor doi vin cu vești bune care aduc speranța fanilor de a-i revedea cântând împreună. ”Alin a suferit în toți acești ani după Tavi, ei erau de nedespărțit. L-a măcinat, pentru că în adâncul sufletului său a știut care sunt adevăratele motivele care au dus la ruptură.

ADVERTISEMENT

Alin a încercat prin mai multe mijloace să îi transmită lui Tavi că îi pare rău pentru tot și că i-ar face plăcere să aibă o discuție și să își rezolve problemele. Tavi nu este ușor de înduplecat, însă are un suflet mare și sunt sigur că are puterea să ierte. Nu este exclus ca în curând să vedem trupa Talisman reunită”, a spus o sursă din anturajul celor doi pentru spynews.ro.

Deși, de-a lungul timpului, Tavi a susținut că nu o să mai vorbească niciodată cu fostul său coleg, el a intervenit de curând în scandalul dintre Alin și fosta sa soție, Larisa. Colen i-a adus acuzații fostei partenere de viață a celui care i-a fost bun prieten, iar de aici a ieșit la iveală și posibilul motiv al rupturii din celebra trupă rock.

ADVERTISEMENT

Se pare că plecarea din trupă a lui Tavi ar fi fost plănuită de Larisa, fosta soție a lui Alin. „Legat de plecarea lui Tavi Colen din Talisman, aceasta a fost din timp premeditată şi orchestrată de către Larisa, în mod direct sau indirect, manipulându-l pe Alin, şi inoculându-i tot felul de informaţii care l-ar fi putut îndepărta de Tavi.

„Ţi-a jignit copilul şi tu nu ai făcut nimic ! / A zis că de ce mă bag eu în treburile trupei, dar eu doar dădeam o sugestie vestimentară. / Nu vrea să mai apar pe la spectacole, dar el îşi ia curvele. / Ce bărbat eşti tu dacă nu te impui în faţa lui? / A zis că dacă Adi (fiul lui Alin) ar fi copilul lui, l-ar lega în fundul curţii să nu-l mai audă ţipând”, a spus un apropiat al cupului pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Nici Tavi Colen nu a avut cuvinte prea frumoase pentru a o descrie pe fosta parteneră de viață a lui Alin. Acesta a recunoscut că mare parte din vina cu privire la despărțirea lor îi aparține Larisei, dar și că relațiile pe care le-a avut cu femeia nu au fost niciodată prea amicale. Bărbatul este de părere că aceasta a încercat să preia controlul și să fie managerul trupei și a dezvăluit că îi ceruse partenetului din Talisman să nu o mai aducă la spectacolele lor.

 

ADVERTISEMENT