Life

S-au împăcat Connect-R și Misha? Detaliul dezvăluit de cântăreț

11.12.2020 | 11:55
Sau impacat ConnectR si Misha Detaliul dezvaluit de cantaret
ADVERTISEMENT

Connect-R și Misha sunt despărțiți de ceva timp, însă fanii băuiesc că s-au împăcat, după ce cântărețul le-a dezvăluit un detaliu despre viața lui amoroasă. Cei doi nu au divorțat cu scandal și au rămas în relații bune de dragul fetiței lor. 

Fanii lui Connect-R se întreabă dacă nu cumva există între ei ceva mai mult decât aceste relații bune. Cântărețul a fost întrebat de unul dintre urmărtori cum se descurcă în ipostaza de tată singur, iar răspunsul pe care i l-a oferit i-a pus pe gânduri pe fani.

ADVERTISEMENT

Internauții au fost șocați atunci când cei doi și-au anunțat despărțirea și nu își pot da seama cum au reușit să ajungă în acest punct, după ce păreau atât de fericiți împreună.

S-au împăcat Connect-R și Misha? Detaliul dezvăluit de cântăreț

Deși s-au despărțit de câțiva ani, Connect-R și Misha sunt în relații bune pentru ca fetița lor, Maya, să nu le simtă lipsa părinților. Unul dintre fani l-a întrebat pe artist pe rețelele de socializare cum se descurcă în ipostaza de tată singur, iar răspunsul pe care l-a oferit le dă internauților de gândit.

ADVERTISEMENT

„Nu sunt un tată singur! Cine a zis că sunt un tată singur? Uite, cineva râde în spate acolo”, a scris cântărețul. Nu se știe dacă se referă la Misha doar în calitate de mamă a copilului său și nu ca soție. De altfel, Connect-R nu a făcut niciun anunț oficial și a fost destjul de clar atunci când și-a anunțat divorțul.

Ruptura dintre cei doi s-a produs în vara lui 2017, însă au preferat să se țină departe de ochii presei și să pozeze într-o familie fericită.

ADVERTISEMENT

Connect-R a făcut mărturisiri uluitoare

În urmă cu ceva timp, cântărețul a vorbit despre lucruri mai personale, printre care dezamăgirile din viața lui și sacrificiile pe care le-a făcut pentru cei dragi, inclusiv pentru fosta soție.

„Tu cine ești? M-am întrebat de multe ori: «Ești artistul sau ești omul?». Și am găsit un răspuns care să mulțumească pe toată lumea (…)  Dar, în viziunea mea omul era = Eu, însurat, Eu, tată, Eu, cel ce a reușit în viață, Eu, cel ce am adunat bani, respect, recunoștință. Păi și dacă divorțezi, ce o să zică lumea?!? Și când va crește cea mică, eu nu voi mai fi tată și dacă pierd toți banii pe care i-am strâns? Implicit, nu mă mai învârt în cercurile înalte ale societății. Dacă ajung înapoi la munca de jos, ce va spune lumea? Că nu mai sunt om? Nu, nu, nu e bine!!!

ADVERTISEMENT

Panică, teamă, anxietate, toate peste mine! De ce? Pentru că mă identificam prea mult cu ce cred ceilalți, cu, cum eram văzut de ceilalți. Practic, eram obsedat de mine. Până într-o zi, când s-a întâmplat o minune. Ca o serendipitate, nimic programat! O zi în care începând cu prima oră a dimineții și terminând cu ultima, a serii, am fost în slujba celorlati: de la copil, soră, mama copilului, (fosta soție), tată, prieteni și terminând cu un fan, care mi-a cerut sfatul într-o problemă de ale lui. Seara, înainte de somn, mi-am dat seama că ziua trecuse fără niciun stres, pentru că nu mă mai gândisem la mine, ci doar la ceilalți. N-am mai fost nici Artistul și nici omul, ci doar servitorul. Următoarea zi, a fost una de exceptie, Universul întorcându-mi toate serviciile!

So… Poți pierde cariera, poți pierde ce ai adunat, poți pierde statutul social dar un singur lucru nu-ți poate fi luat, și anume: «Ceea ce poți fi pentru și în slujba celuilalt» și asta n-are treabă nici cu felul în care te îmbraci, nici cine ești sau cum ești văzut în societate, nici cu câți bani ai, ci doar cu o inimă care nu a fost câștigată ci primită gratis din partea Universului! Deci ce ați primit în dar, în dar să dați și Cerul vă va umple din nou!!! Eu sunt ceea ce dau, nu ceea ce iau!!!”, scria artistul pe rețelele sociale, informează cancan.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: