Life

S-au împlinit 6 ani de la moartea lui Cornel Patrichi. Ce s-a ales de averea coregrafului

Cornel Patrichi a lăsat în urma sa foarte multă durere. Fostul prim-balerin și coregraf a încetat din viață în urmă cu 6 ani, pe 5 aprilie. Ce se întâmplă cu averea regretatului dansator?
05.04.2022 | 07:00
Sau implinit 6 ani de la moartea lui Cornel Patrichi Ce sa ales de averea coregrafului
Cornel Patrichi, 6 ani de la trecerea în neființă. A murit la 72 de ani. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Fostul jurat al emisiunii Dansez pentru tine a murit la vârsta de 72 de ani, după o lungă suferință. A suferit de cancer pulmonar, boală necruțătoare care i-a adus sfârșitul în urmă cu 6 ani, când și-a lăsat în urmă familia.

Cornel Patrichi a murit la 72 de ani. Unde este înmormântat

Cornel Patrichi nu a fost uitat de cei dragi, dar mai ales de cea de-a doua soție, Cornelia. Femeia vizitează destul de des locul de veci al regretatului coregraf, în ciuda faptului că din anul 2019 este stabilită în Italia.

ADVERTISEMENT

Dansatorul și-a dat ultima suflare în propria locuință, după ce fusese externat din spital. Fiul său, Alexandru, a apucat să-l vadă în viață. Acesta fusese diagnosticat cu cancer pulmonar cu cinci ani înaine să-și găsească sfârșitul.

Plecat dintre noi la vârsta de 72 de ani, fostul prim-balerin a fost condus pe ultimul drum la numai câteva zile după ce și-a serbat ziua de naștere. Vedeta nu a fost înmormântată în cimitirul Bellu, pe Aleea Artiștilor, chiar dacă era decorată cu Ordinul Meritul Cultural.

ADVERTISEMENT

Din păcate, la momentul respectiv nu mai are locuri. Gigi Becali, cunoscut pentru gesturile sale mari, a reușit să ofere familiei un loc de veci în cimitirul Pipera. Mormântul lui Cornel Patrichi se află în apropierea lacului pentru că îi plăcea să pescuiască.

„Luceafărul meu, păstrează-mi un loc printre stele, lângă tine”, a fost mesajul pe care soția regretatului coregraf l-a scris pe coroana depusă la cimitir, când artistul a fost condus pe ultimul drum, scrie libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat cu averea lui Cornel Patrichi

Cornel Patrichi a fost condus pe ultimul drum de foarte mulți prieteni și apropiați, inclusiv de Wilmark și Mihai Petre, cu care a fost coleg la Dansez pentru tine. La numai un an de la trecerea în neființă văduva coregrafului a luat decizia să vândă proprietățile vedetei.

Soția dansatorului a scos la vânzare vila din Pipera, unde au locuit împreună o perioadă foarte lungă de timp. Banii încasați de pe urma imobilului au fost necesari pentru a achita niște datorii mai vechi, dar și pentru cumpărarea unui apartament.

ADVERTISEMENT

În anul 2021 Cornelia Patrichi își achiziționa o locuință mică, dar cochetă. Este vorba de un apartament în Chiajna, unde locuiește văduva lui Cornel Patrichi de fiecare dată când vine în România.

„Cu banii de pe casă mi-am cumpărat un mic apartament în Chiajna, cochet și cu costuri de întreținere pe care mi le permit. Se zice «mai micuț și mai drăguț»” Tot într-un fotoliu stai și te uiți la televizor, într-un pat dormi și pe un scaun stai la masă.

Important e să ai liniște sufletească și să fii înconjurat de o familie frumoasă și de prieteni dragi. Cunosc oameni cu palate, nefericiți total și tot timpul nemulțumiți!”, spunea în urmă cu ceva timp soția coregrafului pentru click.ro.

De asemenea, fosta balerină a scos la vânzare și casa de vacanță din județul Călărași, situată pe malul lacului Mostiștea. Imobilul cu 5 camere, două băi, cu un etaj, livadă, teren de 2000 mp, loc de parcare și anexă garaj de barcă a fost scos pe piață pentru suma de 140.000 de euro.

Cu ce regret a murit Cornel Patrichi

Cornel Patrichi a murit cu un mare regret în suflet. Celebrul coregraf a încetat din viață neîmpăcat, după spusele soției sale, care a declarat în urmă cu 6 ani care a fost lucrul pe care dansatorul nu a reușit să-l vadă îndeplinit.

Se pare că fostul jurat de la Dansez pentru tine nu a mai avut timp să facă o ultimă coregrafie. Ultima emisiune unde a putut fi urmărit a fost Vineri seara în familie, cu Florin Călinescu. A făcut 88 de balete în doar 11 luni.

„El n-a mai fost chemat nicăieri să facă o coregrafie. El… ultima emisiune pe care a făcut-o a fost la Vineri seara în familie cu Florin Călinescu”, declara cu mare durere în suflet Cornelia Patrichi, conform antena3.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: