Fotbal international

S-au împlinit zece ani de la cel mai ciudat transfer din istoria lui Real Madrid! Fotbalistul care a adormit pe banca “galacticilor” Video

30.01.2019 | 19:51
S-au împlinit zece ani de la cel mai ciudat transfer din istoria lui Real Madrid

Miercuri s-au împlinit zece ani de la cel mai ciudat transfer din istoria lui Real Madrid. Pe 30 ianuarie 2009, Julien Faubert era împrumutat de “galactici” de la West Ham United, iar fanii formaţiei de pe “Santiago Bernabeu” erau uimiţi de mutarea neaşteptată. În cele şase luni petrecute în tricoul madrilenilor, mijlocaşul francez a devenit cunoscut după ce a adormit pe banca de rezerve în timpul unui meci jucat de colegii lui.

Puţini dintre fanii lui Real Madrid îşi aduc aminte de transferul lui Julien Faubert. Fotbalistul francez a fost adus, sub formă de împrumut, de la West Ham United după ce madrilenii au plătit 1,5 milioane de euro. “Galacticii” aveau şi opţiunea de a-l transfera definitiv pe mijlocaşul francez la finalul sezonului, însă fotbalistul a fost o dezamăgire cruntă pentru oficialii clubului spaniol.

S-au împlinit zece ani de la cel mai ciudat transfer din istoria lui Real Madrid. Gafele lui Faubert pe “Bernabeu”

Pe 30 ianuarie 2019 s-au împlinit zece ani de la cel mai ciudat transfer din istoria lui Real Madrid. La o săptămână după oficializarea împrumutului, Julien Faubert a debutat în tricoul blanco, însă a jucat doar 30 de minute în meciul câştigat de madrilenii în faţa lui Racing Santander, scor 1-0. După alte 24 de minute bifate în partida Athletic Bilbao – Real Madrid 2-5, mijlocaşul francez nu a mai prins primul 11 al echipei antrenate pe atunci de Juande Ramos.

După cele două meciuri, Julien Faubert a devenit cunoscut pentru două gafe. Prima oară, francezul a ratat un antrenament după ce a crezut că el şi colegii lui aveau zi liberă. “Băiatul era puţin confuz, nimic mai mult. Ştie care este regulamentul clubului şi ne-a spus că acceptă amenda”, declara Juande Ramos. O lună mai târziu, în mai 2009, Julien Faubert era rezervă în meciul cu Villarreal, iar camerele TV l-au surprins în timp ce aţipise în timpul meciului. La finalul sezonului 2008-09, fotbalistul francez s-a întors la West Ham United, unde a evoluat până în 2012. De-a lungul carierei, Julien Faubert a jucat pentru Cannes, Bordeaux, West Ham United, Real Madrid, Elazigspor, Kilmarnock, Inter Turku, FC Borneo.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri