Fotbal international

VIDEO / Real, aproape de “sferturi” după două goluri FABULOASE!

FINAL DE MECI! Real Madrid se impune cu 2-0 la Schalke, în timp ce Basel şi Porto au terminat la egalitate, 1-1....
18.02.2015 | 21:47
VIDEO  Real aproape de sferturi dupa doua goluri FABULOASE
ADVERTISEMENT

FINAL DE MECI! Real Madrid se impune cu 2-0 la Schalke, în timp ce Basel şi Porto au terminat la egalitate, 1-1.

Min. 79: GOOOOOL PORTO! Portughezii egalează din penalty!

Loading the player…

Min. 79: GOOOOOL REAL MADRID! Marcelo a înscris probabil cel mai frumos gol din carieră!

Loading the player…

Min. 74: Şansă imensă de gol pentru Schalke! Nemţii trimit mingea în bara transversală!

Loading the player…

Min. 48: Golul marcat de Casemiro nu s-a pus, arbitrul anulînd golul din cauza unei poziţii de ofsaid.

ADVERTISEMENT
Loading the player…

A început repriza secundă!

PAUZĂ! Basel o conduce pe Porto cu 1-0, în timp ce Real Madrid are avantaj pe terenul lui Schalke, tot 1-0.

GOOOOOOL REAL MADRID! Cristiano Ronaldo înscrie un gol superb, cu o lovitură de cap plasată perfect! SCHALKE – REAL 0-1!

ADVERTISEMENT
Loading the player…

GOOOOL BASEL! Elveţienii deschid scorul după 10 minute prin Gonzalez, care trimite perfect mingea pe lîngă portarul portughezilor. Jucătorul a fost accidentat de portar în momentul golului şi se pare că nu va putea continua. FC BASEL – FC PORTO 1-0.

Loading the player…

Fanii nemţilor au făcut o atmosferă fantastică!

sccc

AU ÎNCEPUT CELE DOUĂ MECIURI! 

În cîteva minute încep cele două partide!

21:06 Tunelul de la stadionul lui Schalke este incredibil!

dsadada

UPDATE / Echipele de start la Schalke – Real Madrid:

dasdasdad

UPDATE / Echipele de start la FC Basel – FC Porto:

basel porto

Miercuri, Real Madrid joacă în Liga Campionilor pe terenul lui Shalke 04 de la ora 21:45. Cele două echipe au jucat în aceeaşi fază şi anul trecut cînd “galacticii” s-au impus fără emoţii în dublă manşă. De această dată, Ronaldo nu mai e aşa de în formă, în condiţiile în care anul trecut a fost unul al recordurilor pentru galactic. 

ADVERTISEMENT

Portughezul pare că nu se mai regăseşte după ce a cîştigat Balonul de Aur la începutul acestui an. Ronaldo nu a mai marcat de o lună în campionat şi urmează duelul cu Schalke 04 din optimile Ligii Campionilor.

Coincidenţa face ca performanţele lui Ronaldo să scadă după despărţirea de prietena lui, Irina Shayk alături de care era împreună de 4 ani şi jumătate. Presa a aflat de această despărţire după gala de decernare a Balonului de Aur, eveniment la care Irina nu a participat.

ADVERTISEMENT

Separarea dintre Ronaldo şi Irina a fost super mediatizată de presa internaţională, iar dacă Irina Shayk pare că a trecut peste această despărţire, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre fotbalist, care nu se regăseşte la Real Madrid.

Ronaldo a ales familia

Presa din Portugalia scrie că unul dintre motivele despărţirii dintre Ronaldo şi Irina ar fi fost faptul că rusoaica a refuzat să meargă la ziua mamei portughezului. Picătura care a umplut paharul a fost refuzul portughezului de a merge cu Irina în Qatar de sărbători, preferînd să rămînă cu familia, în detrimentul destinaţiei de lux, scriu lusitanii.

Despărţirea a fost ţinută departe de ochii presei, însă absenţa Irinei de la gala de decernare a Balonului de Aur a confirmat toate zvonurile referitoare la separarea dintre cei doi.

Huiduit de fani

Cristiano Ronaldo a marcat 4 goluri în acest an. Portughezul a marcat cu Valencia din penalty în înfrîngerea 1-2, a dat un gol cu Atletico în Cupă, 2-2 şi o “dublă” cu Getafe în victoria cu 3-0. Însă, de atunci a trecut aproape o lună şi portughezul nu a mai reuşit nimic notabil pe teren.

A reuşit însă să îşi dea în stambă în afara terenului. Ronaldo a ţinut petrecerea zilei de naştere la doar cîteva ore după umilinţa din campionat cu rivala Atletico, 0-4. Fanii s-au înfuriat, mai ales că petrecerea a fost mediatizată în presă. În ultimul meci de pe teren propriu, fanii de pe Bernabeu l-au huiduit pe Ronaldo, chiar dacă Real Madrid a cîştigat cu 2-0.

Irina şi-a tras iubit din Formula 1

În schimb, Irina Shayk pare să fi trecut peste despărţirea de Cristiano Ronaldo. Frumoasa rusoaică chiar a glumit cînd a fost întrebată cum va petrece Ziua Îndrăgostiţilor:

“Voi petrece cu multă mîncare şi o sticlă scumpă de şampanie. Sînt rusoiacă şi îmi place şampania scumpă. Mai adaug o ciocolată şi un film bun şi voi avea o seară perfectă”, a declarat frumoasa rusoiacă care a adăugat că bărbatul pe care îl caută trebuie să fie “sincer”.

Presa din Statele Unite scrie că Lewis Hamilton s-ar fi cuplat cu Irina. Campionul mondial al Formulei 1 s-a despărţit şi el de curînd de Nicole Scherzinger, iar de cîteva săptămîni era în căutarea unei noi cuceriri. Vestea că Hamilton s-a cuplat cu Irina Shayk a apărut după ce pilotul de Formula 1 şi-a făcut apariţia la Sămptămîna Modei de la New York la braţ cu fosta iubită a lui Cristiano Ronaldo.

Duelurile serii în Liga Campionilor

Meciul dintre Real Madrid şi Schalke 04 are o favorită clară, “galacticii” fiind de departe favoriţi. În sezonul trecut, Real Madrid a distrus Schalke cu scorgul general de 9-2, tot în optimile Ligii Campionilor. Schalke a început bine returul din Bundesliga, însă echipa lui Di Matteo a pierdut surprinzător la Frankurt, 0-1 cu Eintracht.

Al doilea meci al serii este cel dintre FC Basel şi FC Porto. Elveţienii este într-o formă foarte bună avînd 9 meciuri la rînd fără înfrîngere în toate competiţiile. Porto trece printr-un moment favorabil cu 4 succese la rînd în Portugalia. E un meci echilibrat, fără o favorită clară, ambele echipe avînd experienţă în fazele superioare ale competiţiei.

Meciurile Schalke 04 – Real Madrid şi Basel – Porto vor putea fi urmărit în format LIVETEXT pe FANATIK.RO

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: