Life

S-au iubit Zanni și Ana Porgras la Survivor România? Fosta gimnastă a spus tot

S-au iubit Zanni și Ana Porgras la Survivor România sau totul a fost doar o speculație? Fosta gimnastă a dat cărțile pe față.
28.05.2021 | 20:10
Sau iubit Zanni si Ana Porgras la Survivor Romania Fosta gimnasta a spus tot
Zanni și Ana Porgras au legat o prietenie specială încă înainte de Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Zanni și Ana Porgras s-au împrietenit înainte de a ajunge la Survivor România. În competiția filmată în Republica Dominicană, cei doi s-au apropiat și mai mult.

La ieșirea brunetei din competiție, băiatul de suflet al lui Alex Velea nu și-a mai putut stăpâni adevăratele sentimente și a plâns ca un copil după cea la care ar ține mai mult decât la o simplă amică.

ADVERTISEMENT

Ana Porgras a vorbit despre relația cu totul specială pe care o are cu Zannidache într-un interviu pe care i l-a acordat lui Jador.

Zanni și Ana Porgras s-au iubit la Survivor România?

Ana a vorbit chiar cu cel care a propus-o spre eliminare, pe care publicul l-a criticat foarte mult la acea vreme. Fosta gimnastă nu îi poartă ranchiună lui Jador pentru că a nominalizat-o, deși nu i-a picat foarte bine atunci votul său.

ADVERTISEMENT

Campioana României a ținut să lămurească în mod special ce fel de relație are, de fapt, cu Zannidache. Aceasta a negat că ar fi iubita lui.

„Să știi că prima oară când l-am văzut și eu am zis „Doamne ferește”, mai ales că e tot tatuat, îl vezi tot așa, ți se pare… Dar chiar e băiat bun!”, a declarat Ana Porgras în live-ul realizat de Jador pe Youtube.

ADVERTISEMENT

„Ana, ai dormit cu capul pe pieptul lui…”

Acesta nu a fost foarte convins de declarațiile sale și a insistat: „Ana, ai dormit cu capul pe pieptul lui…”.

„Păi da, și ce treabă are? Zi-mi tu mie ce treabă are. E ca și cum ai fi dormit tu cu oricare dintre noi. La un moment dat chiar era o discuție cu Culiță și zicea că „noi nu mai vedem fetele din echipă ca și cum…”, i-a răspuns Ana Porgras.

ADVERTISEMENT

Manelistului nu i-a venit să creadă ce îi spunea Ana și a întrebat-o sincer dacă Zanni s-a dat vreodată la ea. Băcăuanul a recunoscut că și el s-a uitat la fizicul ei, pentru că are o frumusețe care nu poate fi trecută cu vederea.

„Toată România s-a uitat. S-o fi uitat și el, dar nu a îndrăznit”, a spus ușor amuzată Ana încercând să dreagă busuiocul.

De asemenea, Ana a spus că nu s-a gândit niciodată la Zanni mai mult ca la un prieten. A negat că ar fi întreținut relații intime cu acesta pe insulă.

 

ADVERTISEMENT