Fotbal intern

S-au pus în vânzare biletele la FCSB – CFR Cluj! 10 lei este cel mai ieftin tichet la derby

17.09.2019 | 20:42
Sau pus in vanzare biletele la FCSB  CFR Cluj 10 lei este cel mai ieftin tichet la derby

S-au pus în vânzare biletele pentru FCSB – CFR Cluj, derby-ul etapei a 10-a din Casa Pariurilor Liga 1, care se va disputa duminică, de la ora 20:30. Meciul va fi primul al vicecampioanei României pe Arena Naţională în acest sezon, după ce formaţia antrenată de Bogdan Argeş Vintilă a fost în exil în startul stagiunii şi a jucat la Piteşti partidele din campionat.

Cât costă un bilet la FCSB – CFR Cluj. 100 de lei este cel mai scump tichet

Marţi, oficialii clubului FCSB au anunţat care sunt preţurile biletelor pentru derby-ul cu CFR Cluj. Vicecampioana României se întoarce pe Arena Naţională, iar ultimul meci jucat pe cel mai mare stadion al ţării a fost tot contra clujenilor. În ultima etapă a play-off-ului din campionat trecut, FCSB se impunea cu 1-0, într-o partidă care a mai contat doar pentru palmares, din moment ce jucătorii lui Dan Petrescu câştigaseră deja titlul de campioană a României.

Cel mai ieftin bilet pentru FCSB – CFR Cluj costă 10 lei, în timp ce fanii cu dare de mână vor plăti 100 de lei pentru un tichet la VIP 1. Biletele pot fi achiziţionate online, iar de vineri vor putea fi cumpărate şi de la Arena Naţională.

  • Peluze – 10 lei
  • Tribuna 2 periferic – 35 de lei
  • Tribuna 2 central – 60 de lei
  • VIP 3 – 50 de lei
  • VIP 2 – 75 de lei
  • VIP 1 – 100 de lei
S-au pus în vânzare biletele la FCSB - CFR Cluj (sursă foto: sportpictures.eu)
S-au pus în vânzare biletele la FCSB – CFR Cluj (sursă foto: sportpictures.eu)

Gazonul de pe Arena Naţională, un inamic pentru jucători în FCSB – CFR Cluj

După concertele din vară, gazonul de pe Arena Naţională a fost schimbat, însă suprafaţa de joc a avut de suferit de la primul meci. Problemele au început să apară de la România – Spania 1-2, când bucăţi de iarbă au început să se desprindă încă din primele minute.

Sâmbătă, Dinamo şi FC Botoşani au terminat la egalitate, scor 1-1, pe Arena Naţională, iar Dan Nistor a avut cuvinte dure despre suprafaţa de joc. “Gazonul este penibil, stadionul este extraordinar. Popa a făcut ruptură”, spunea căpitanul formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare la finalul meciului.