Fotbal intern

S-au pus în vânzare biletele pentru CFR Cluj – FCSB. Prețuri mari pentru derby. Fanii au răbufnit: “Plătiți 10% din salariul lui Dan Petrescu?”

12.04.2019 | 08:26
Sau pus in vanzare biletele pentru CFR Cluj  FCSB Preturi mari pentru derby Fanii au rabufnit Platiti 10 din salariul lui Dan Petrescu

CFR Cluj a pus în vânzare biletele pentru meciul pe care ardelenii îl vor juca împotriva FCSB-ului, duminică, 14 aprilie, de la ora 21.00, în etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1 Betano, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj – Napoca. Cele două formații sunt în lupta pentru titlu, iar clujenii au decis ca prețurile tichetelor să fie destul de mari.

Biletele pentru CFR Cluj – FCSB au prețuri piperate

Biletele pentru derby-ul din Gruia au fost puse în vânzare online, pe site-ul bilete.ro, iar oficialii echipei pregătite de Dan Petrescu au decis ca cei care doresc să vadă partida dintre CFR Cluj și FCSB de la Tribuna 1 și Tribuna 2 să plătească 70 de lei, o sumă destul de mare dacă ținem cont de faptul că un tichet la partida din Cupa României cu Astra Giurgiu în zonele respective costa 25 de lei.

Mai mult, ardelenii au luat o decizie și în ceea ce îi privește pe elevii și copiii care aveau gratuitate la partidele campioanei României. Aceștia vor fi nevoiți să își achiziționeze tichete dacă vor dori să vadă duelul cu FCSB din runda a 5-a a play-off-ului.

Fanii din Gruia au răbufnit

Fanii CFR-ului s-au revoltat atunci când au văzut prețurile biletelor pentru partida cu FCSB. Aceștia au răbufnit la anunțul făcut de ardeleni în legătură cu tichetele pentru derby-ul rundei a 5-a din play-off. Iată o parte din mesaje:

  • “Nu merg, 70 de lei biletul zici că joacă Real Madrid!”
  • “Plătiți 10% din salariul lui Dan Petrescu cu prețurile astea? Profitați de mulțimea FCSBistă…”
  • “Nu sunteți corecți!!! Pentru cei care merg la fiecare meci cu CFR (indiferent cu cine joacă), nu este frumos din partea clubului… și vă mirați că aveți din ce în ce mai puțini spectatori??? Profitați pentru că la un meci cu Steaua întotdeauna a fost stadionul plin… dar după???”
  • “Pentru un blat nu merită 70 de lei… Mă gândesc să văd prima dată meciul lui Hagi… sincer nu am încredere în Bursuc”
  • “Aș da 70 de lei ca să îl înjur pe Dan Petrescu când trage echipa de timp la 0-0 ca în meciul de la Craiova!”
  • “Exagerat prețul!”
Unul dintre mesajele postat de fanii CFR-ului în legătură cu biletele pentru meciul cu FCSB

De azi se pot cumpăra și de la stadionul din Gruia

Cei care nu doresc să își cumpere bilete pentru meciul CFR Cluj – FCSB online vor avea ocazia să își achiziționeze de la casele de bilete de la Stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, după următorul program:

  • Vineri – 11.00 – 17.00
  • Sâmbătă – 11.00 – 15.00
  • Duminică – 11.00 – 21.00

Meciul dintre CFR Cluj și FCSB se joacă duminică, 14 aprilie, de la ora 21.00, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, în etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1 Betano, sezonul 2018 – 2019. Partida o să fie transmisă de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.