Fotbal international

S-au pus în vânzare biletele pentru debutul lui Adrian Mutu la naționala U21! 15 lei intrarea la derby-ul cu Danemarca

02.03.2020 | 14:01
S-au pus în vânzare biletele pentru debutul lui Adrian Mutu la naționala U21! 15 lei intrarea la derby-ul cu Danemarca
Oficialii FRF au pus în vânzare biletele pentru debutul lui Adrian Mutu la echipa națională U21 a României
ADVERTISEMENT

Oficialii Federației Române de Fotbal au pus în vânzare biletele pentru debutul lui Adrian Mutu la echipa națională U21 a României.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 3,30 este cota pentru ”x” la meciul Islanda – România. Vezi aici toate cotele


S-au pus în vânzare biletele pentru debutul lui Adrian Mutu la naționala U21

Debutul lui Adrian Mutu la naționala U21 va avea loc la 31 martie împotriva reprezentativei Danemarcei, iar FRF a pus în vânzare online biletele pentru marele meci de pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova.

ADVERTISEMENT

Prețul unui bilet este 15 lei, intrare generală, la peluze și tribuna 2. Fiecare persoană poate cumpăra maximum patru bilete, urmând ca acestea să fie nominale.

Bilete și la stadion din 24 martie

Începând cu data de 24 martie, tichetele vor putea fi procurate și de la casele de bilete ale stadion, după următorul program:

ADVERTISEMENT
  • 24-30 martie: 12:00 – 19:00
  • 31 martie: 12:00 – 19:30

Partida România U21 – Danemarca U21, din preliminariile Euro 2021, se va disputa pe 31 martie 2020, la Craiova, pe stadionul “Ion Oblemenco”, cu începere de la ora 19:30 și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.

România U21, în premieră pe noul Oblemenco

Va fi pentru prima oară când tinerii tricolori vor evolua pe noul stadion din Craiova! În urmă cu doi ani, echipa națională de seniori a disputat pe arena din Bănie un amical cu Suedia, fiind susținută de 20.454 de spectatori.

ADVERTISEMENT

Naționala U21 a României ocupă locul secund în grupa 8, unde lider este chiar adversara din martie. Campania de calificare se va încheia în octombrie 2020, pe teren propriu, contra Maltei. Începând cu EURO 2021, la turneul final vor participa 16 echipe.

Mutu, debut de foc

Pe lângă cele două formații gazdă, Ungaria și Slovenia, se vor califica direct cele 9 câștigătoare ale grupelor și cel mai bun loc doi. Celelalte 8 formații clasate pe locul secund vor disputa între ele un baraj în dublă manșă pentru celelalte 4 locuri disponibile.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu i-a luat locul de selecționer al României U21 lui Mirel Rădoi, plecat la naționala mare, și este conștient de responsabilitățile mari pe care le are, mai ales în urma parcursului fenomenal reușit de „tricolorii mici” la Campionatul European din Italia și San Marino.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri