Sport

S-au pus în vânzare biletele pentru derby-ul Dinamo – Rapid. Un sector e deja sold-out

Dinamo a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu Rapid din etapa a 13-a din Liga 1. Prețurile variază între 25 și 60 de lei.
14.10.2021 | 17:22
Sau pus in vanzare biletele pentru derbyul Dinamo  Rapid Un sector e deja soldout
ADVERTISEMENT

Chiar dacă este măcinată de probleme financiare și se află pe poziția a 15-a în clasamentul Ligii 1, cu doar 7 puncte acumulate în 11 etape, Dinamo se bucură în continuare de sprijinul fanilor. Nici nu s-au pus bine în vânzare biletele pentru derby-ul cu Rapid de sâmbătă, 23 octombrie, că sectorul dedicat ultrașilor de la Peluza Cătălin Hîldan a și devenit sold-out.

Conform noului protocol medical, accesul se face, însă, în limita a 50% din capacitatea maximă, doar persoanelor pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinarea anti-Covid și celor aflate în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2.

ADVERTISEMENT

Până săptămâna viitoare, „câinii” se vor deplasa la Mediaș, pentru partida cu Gaz Metan, în timp ce giuleștenii – care s-au mutat, temporar, pe stadionul din Mioveni – vor primi vizita campioanei en-titre, CFR Cluj.

Dinamo a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu Rapid din 23 octombrie

Biletele pentru partida Dinamo București vs FC Rapid (Liga 1, etapa a 12-a, Stadion Dinamo, sâmbătă, 23 Octombrie 2021, ora 20:30) au fost puse în vânzare prin Bilete.ro, partener oficial de ticketing al clubului nostru.

ADVERTISEMENT

Conform noului protocol de desfășurare a competițiilor de fotbal, emis de Federația Română de Fotbal (FRF) și actualizat pe 14 iulie 2021, la meciuri pot asista spectatori ocupând până la 50% din capacitatea stadionului. Pe toate stadioanele din România au acces următoarele categorii:

  • Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
  • Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2.
ADVERTISEMENT

Accesul fiecărei persoane pe stadionul “Dinamo”, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil. Documentele medicale care atestă apartenența spectatorilor la una dintre categoriile de mai sus vor fi prezentate la stadion împreună cu tichetul emis”, se arată în comunicatul emis de gruparea din Ștefan cel Mare.

Prețurile biletelor:

  • VIP: 60 lei
  • Tribuna 1: 45 lei
  • Tribuna 2: 35 lei
  • Peluza Cătălin Hîldan: 25 lei
  • Peluza Sud: 25 lei
ADVERTISEMENT

Pentru suporterii care doresc să-și achiziționeze tichetele direct de la stadion, casele de bilete vor fi deschise atât vineri, 22 octombrie, 11:00 și 19:00, respectiv în ziua meciului, sâmbătă, 23 octombrie, între 12:00 și 21:30.

Michel Espinosa a semnat. Mircea Rednic anunță noi transferuri la Dinamo

În altă ordine de idei, Dinamo l-a legitimat pe mijlocașul defensiv Michel Espinosa – mutare dezvăluită în exclusivitate de FANATIK încă din 7 octombrie – și a anunțat, prin vocea antrenorului Mircea Rednic, noi transferuri în următoarea perioadă. „Avem discuții avansate cu un fundaș dreapta, care a jucat în Belgia, îl cunosc. Sper ca de luni să îl am în programul echipei, cam astea sunt noutățile, am văzut că tot apar nume. Ei nu au venit în probe.

În situația actuală, am posibilitatea ca jucătorii să vină, să facă testul medical, să facă testul fizic. Nu vreau să comentez ce a fost înainte de mine, dar sunt probleme fizice și asta ne-o arată rezultatele la testul făcut, dar, treptat, încercăm să îi aducem măcar la 80% din posibilitățile fizice.

E important să luăm puncte până în iarnă, atunci o să fie altceva. Cei transferați după ridicarea interdicției au opțiune în iarnă, cei aduși de mine au opțiune în iarnă, nu vrem să riscăm.

Cine confirmă rămâne, cine nu, pleacă. Aseară am discutat până la 12 noaptea cu cei din conducere legat de situația noastră, de situația financiară, iar până în momentul de față, lucrurile sunt ok”, a declarat „Puriul”, la conferința de presă premergătoare duelului cu Gaz Metan Mediaș.

ADVERTISEMENT
Tags: