Sport

S-au pus în vânzare biletele pentru Dinamo – CSC Dumbrăvița! Doar o parte din stadion va fi deschisă

Dinamo a pus în vânzare tichetele pentru partida cu CSC Dumbrăvița în etapa a 14-a din Liga 2 Casa Pariurilor. „Câinii roșii” vor reveni pe stadionul din Giurgiu.
10.11.2022 | 10:30
Sau pus in vanzare biletele pentru Dinamo  CSC Dumbravita Doar o parte din stadion va fi deschisa
S-au pus în vânzare biletele pentru Dinmao - CSC Dumbrăvița din Liga 2 Casa Pariurilor. Sursă foto: sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo București o înfruntă pe CSC Dumbrăvița, duminică, 13 noiembrie, ora 11:00. Este primul meci al formației lui Ovidiu Burcă, după înfrângerea din Cupa României Betano cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor 2-3.

S-au pus în vânzare biletele pentru Dinamo – CSC Dumbrăvița

Dinamo caută prima victorie după două meciuri consecutive în care a remizat în Liga 2 Casa Pariurilor. „Alb-roșii” vin după înfrângerea cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor 2-3 din Cupa României Betano. Formația pregătită de Ovidiu Burcă a jucat împotriva covăsnenilor pe Stadionul „Arcul de Triumf”, însă va reveni la Giurgiu pentru meciul cu CSC Dumbrăvița.

ADVERTISEMENT

Meciul va avea loc pe Stadionul „Marin Anastasovici”, din Giurgiu, împotriva CSC Dumbrăvița, echipă calificată în grupele Cupei României Betano. Doar Tribuna 1 a arenei din Giurgiu va fi deschisă pentru duelul cu formația din județul Timiș.

Prețul biletelor variază, astfel la sectoarele 3, 4, 5, 7, 8 de la Tribuna 1 tichetul costă 30 de lei. La Peluza Cătălin Hîldan, care se regăsește la sectoarele 10, 11, 12, prețul unui bilet este de 15 lei, asemănător cu tichetele de la Peluza Sud, sector 1.

ADVERTISEMENT

Biletele pot fi achiziționate online și de la casele de bilete care vor fi deschise în ziua meciului, cu începere de la ora 09:00. În ceea ce îi privește pe deținătorii de abonamente, în sectorul 6 vor intra cei cu abonamente la Tribuna 1 și Tribuna 2, în sectorul 2 cei care dețin abonamente la Peluza Cătălin Hîldan, iar sectorul 9 este destinat celor cu abonamente pentru Peluza Sud.

Doar o parte din stadion va fi deschisă pentru Dinamo – CSC Dumbrăvița

„Biletele pentru următorul meci în fața propriilor suporteri, Dinamo București vs Dumbrăvița (Liga 2, etapa a 14-a), au fost puse în vânzare prin Bilete.ro, partenerul oficial de ticketing al clubului nostru. Dinamo București vs Dumbrăvița se joacă duminică, 13 noiembrie, la ora 11:00, pe Arena “Marin Anastasovici” din Giurgiu.
Doar Tribuna 1 a stadionului din Giurgiu va fi deschisă pentru meciul cu Dumbrăvița, prețurile biletelor fiind următoarele:

ADVERTISEMENT
  • Sectoarele 3, 4, 5, 7, 8: 30 lei
  • Sectoarele 10, 11, 12 (Peluza Cătălin Hîldan): 15 lei
  • Sector 1 (Peluza Sud): 15 lei

Biletele se pot achiziționa online și pot fi folosite atât digital (de pe telefon sau tabletă), cât și fizic (printate) la punctele de acces de la stadion. Casele de bilete ale stadionului “Marin Anastasovici” din Giurgiu vor fi deschise în ziua meciului, începând cu ora 9:00. Abonații pot intra în baza abonamentelor emise pentru acest sezon competițional, în sectoarele alocate pentru arena din Giurgiu, după cum urmează:

ADVERTISEMENT
  • Sector 6: Abonamente Tribuna 1 și Tribuna 2
  • Sector 2: Abonamente Peluza Cătălin Hîldan
  • Sector 9: Abonamente Peluza Sud”, a fost anunțul lui Dinamo pe pagina oficială de Facebook.

Federația Română de Rugby a anunțat că stadionul „Arcul de Triumf” a fost vandalizat după Dinamo – Sepsi

Dinamo a primit acceptul să joace pe „Arcul de Triumf” în meciul cu Sepsi din Cupa României Betano. După meciul încheiat, 2-3 în favoarea covăsnenilor, Federația Română de Rugby a dezvăluit că arena a fost vandalizată.

„Stadionul a fost vandalizat, dar știți cum? Vandalizat prin comparație. În 20 de ani de rugby, nu s-a întâmplat ce s-a petrecut după un meci de fotbal ca cel de aseară.

Am primit și eu un raport de la colegii mei în această dimineață, pentru că stadionul trebuie pregătit acum pentru meciurile de rugby, echipele vin și fac antrenamente aici și încercăm să menținem stadionul la cele mai bune standarde”

„Arată deplorabil, da! Ce să spun? După un meci de rugby, nu ar fi arătat în halul ăsta. Îmi place să cred că publicul nostru e un public de altă calitate, care nu apelează la astfel de acte, de gesturi.

Dar nu noi am fost organizatorii meciului, noi încercăm doar să aducem stadionul în scurt timp la standardele la care era înainte”, a declarat secretarul general al FRR, potrivit gsp.ro.

ADVERTISEMENT