Sport

S-au pus în vânzare biletele pentru finala Cupei României Betano de la Sibiu. Cât costă să vezi duelul dintre Sepsi și Universitatea Cluj

Ne mai despart doar două săptămâni până la finala Cupei României Betano, iar biletele pentru meciul de la Sibiu au fost puse în vânzare.
10.05.2023 | 17:54
Sau pus in vanzare biletele pentru finala Cupei Romaniei Betano de la Sibiu Cat costa sa vezi duelul dintre Sepsi si Universitatea Cluj
Ne mai despart doar două săptămâni până la finala Cupei României Betano, iar biletele pentru meciul de la Sibiu au fost puse în vânzare. Sursă foto: Bogdan Balas/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

În ultimul act au ajuns echipele Sepsi și Universitatea Cluj, iar mare bătălie pentru trofeu va avea loc miercuri, 24 mai, de la ora 20:30, pe stadionul formației FC Hermannstadt, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Prețuri accesibile pentru biletele la finala Cupei României Betano

Biletele pentru finala Cupei României Betano au fost puse în vânzare, iar prețurile sunt mai mult decât accesibile pentru fanii care vor să fie prezenți la întâlnirea de pe arena Municipal din Sibiu.

ADVERTISEMENT

”Tichetele din sectoarele dedicate publicului general sunt disponibile online, pe site-ul bilete.frf.ro, în timp ce procesul de vânzare a biletelor din sectoarele rezervate fanilor finalistelor se realizează prin intermediul celor două cluburi.

Un bilet la finala Cupei României Betano costă 25 de lei la peluze și 40 de lei la tribune. Accesul pe stadion al fiecărei persoane, indiferent de vârstă, se va face în baza unui bilet valabil în format digital sau printat și a actului de identitate”, se arată pe site-ul oficial al FRF.

ADVERTISEMENT

Va fi pentru prima oară când ultimul act al Cupei României Betano se va disputa la Sibiu. Noua arenă din orașul aflat în centrul țării a fost inaugurată în decembrie 2022 și are o capacitate de 12.363 de locuri.

Finala Cupei la juniori se va desfășura în deschidere

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe este câștigătoarea competiției la ediția precedentă, după o finală cu FC Voluntari, în timp ce Universitatea Cluj revine în ultimul act al Cupei României Betano după o pauză de opt ani.

ADVERTISEMENT

Cu o victorie în finală, Sepsi își asigură participarea în preliminariile cupelor europene, ceea ce înseamnă că locul 3 din campionat va juca un meci decisiv împotriva câștigătoarei meciului dintre prima și a doua echipă din play-out. În cazul în care ”șepcile roșii” vor reuși să se impună, locul 3 va duce automat în preliminariile Conference League, pentru că Universitatea Cluj nu a luat licența UEFA și nu are drept de participare în cupele europene.

La fel ca în ultimii ani, ultimul act al competiției juniorilor se dispută în deschiderea finalei de seniori. Duelul pentru trofeu dintre Farul Constanța și FCSB, în Cupa ”Liga de Tineret”, este programat miercuri, 24 mai, de la ora 14:00, tot pe stadionul Municipal din Sibiu.

ADVERTISEMENT

În competiție, cele două finaliste au terminat pe primele două locuri în Grupa B – Est (FCSB urmată de Farul), apoi au trecut de FC Botoșani (7-6), CFR Cluj (4-0), în cazul FCSB, respectiv de Politehnica Iași (6-4) și FC Argeș (4-0), în cazul Farului. Biletele la finala juniorilor au prețul de 10 lei și sunt disponibile online.

ADVERTISEMENT