Fotbal intern

S-au pus în vânzare biletele pentru Universitatea Craiova – FCSB! 100 de lei costă cel mai scump tichet pentru derby-ul de pe Ion Oblemenco

05.09.2019 | 14:38
Sau pus in vanzare biletele pentru Universitatea Craiova  FCSB 100 de lei costa cel mai scump tichet pentru derbyul de pe Ion Oblemenco

Universitatea Craiova a anunțat că au fost puse în vânzare biletele pentru meciul pe care formația din Bănie îl va juca împotriva FCSB-ului după pauza competițională datorită dublei României cu Spania și Malta din preliminariile EURO 2020. Oltenii îi îndeamnă pe suporterii Universității Craiova să își achiziționeze tichete pentru marele meci.

S-au pus în vânzare biletele pentru Universitatea Craiova – FCSB

Universitatea Craiova primește vizita formației FCSB, duminică, 15 septembrie, de la ora 21.00, în etapa a 9-a din Casa Pariurilor Liga 1, sezonul 2019 – 2020, pe stadionul “Ion Oblemenco”, iar prețurile pentru prima partidă a lui Victor Pițurcă pe banca tehnică a Craiovei costă între 15 și 100 de lei.

“S-au pus în vânzare biletele pentru primul meci din Vulcanul de pe Oblemenco în “era Victor Pițurcă”. În cât timp crezi că va fi sold-out?”, este mesajul postat de oficialii Universității Craiova pe pagina de Facebook. Tichetele pot fi achiziționate de pe ucv1948.ro și Eventim.ro.

Iulian Cristea și Alex Cicâldău în meciul Universitatea Craiova - FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
Iulian Cristea și Alex Cicâldău în meciul Universitatea Craiova – FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu

Cât costă biletele la Craiova – FCSB

Fanii care doresc să stea în zona peluzelor vor fi nevoiți să plătească 15 lei, iar un loc la Tribuna 2 costă 30 de lei. Tichetele la VIP sunt cele mai scumpe, adică 100 de lei. Mai mult, oficialii Universității Craiova nu au pus în vânzare biletele de la Tribuna 1, cele care vor costa 40 de lei.

  • Peluza – 15 lei
  • Tribuna 2 – 30 lei
  • Tribuna 1 – 40 lei
  • VIP – 100 lei

Înaintea meciului din etapa a 9-a, Universitatea Craiova se află pe locul 3, cu 16 puncte, după ce a bifat cinci victorii, o remiză și două înfrângeri în cele 8 meciuri jucate până în prezent. De partea cealaltă, FCSB este pe 11, cu 7 puncte, la două în fața locurilor de retrogradare și la 4 în spatele lui FC Botoșani, echipă care ocupă ultima poziție de play-off.

Partida dintre Universitatea Craiova și FCSB va avea loc duminică, 15 august, de la ora 21.00, în etapa a 9-a din Casa Pariurilor Liga 1, sezonul 2019 – 2020, pe stadionul Ion Oblemenco din Bănie. Meciul este transmis de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport TV, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.