UPDATE / Fanii vor în Peluza Sud, dar tichete se vînd doar la Tribuna a II-a!

UPDATE Ora 16:00 / CS U Craiova le dă gratis bilete fanilor lui FC U, dar numai în sectorul oaspeţilor, adică la peluza Nord, lîngă tribuna 1! Liderii Peluzei Sud au declarat că doresc să...
14.11.2013 | 17:18
UPDATE  Fanii vor in Peluza Sud dar tichete se vind doar la Tribuna a IIa
ADVERTISEMENT

UPDATE Ora 16:00 / CS U Craiova le dă gratis bilete fanilor lui FC U, dar numai în sectorul oaspeţilor, adică la peluza Nord, lîngă tribuna 1! Liderii Peluzei Sud au declarat că doresc să vadă jocul de la Peluza Cristi Neamţu: “Vin toate brigăzile de suporteri din toată ţara: Bucureşti, Motru, Slatina, Severin, Timişoara şi vrem să fim toţi la un loc! Şi nu le dorim GRATIS! Dacă nu ne dau bilete la Peluza Sud atunci vom vedea meciul din faţa Primăriei Craiova!” 

Cererea lor nu pare să aibă sorţi de izbîndă. CS U Craiova vinde bilete doar la Tribuna a doua, la preţul de 15 lei, online, iar la ora 16.00 mai erau disponibile 3900 de bilete! VEZI MAI JOS LINKUL!

ADVERTISEMENT

–––––-

Conducerea clubului CS U Craiova a anunţat că pentru jocul cu FC U Craiova, programat sîmbătă, 23 noiembrie, de la ora 16, biletele se vor vinde doar online, după model occidental.

Prezent la conferinţa de presă de astăzi, Felix Grigore, directorul executiv al CS U Craiova, a vorbit despre organizarea meciului cu FC U, programat în etapa a XIII-a a campionatului. “Din punctul nostru de vedere nu vor fi probleme în privinţa organizării. Jocul se va disputa sâmbătă viitoare, pe 23 noiembrie, de la ora 16. O să încep cu anunţul legat de suporterii echipei oaspete. Conducerea clubului a decis ca aceştia să intre gratis la acest meci. Asta e decizia noastră: bilete gratis pentru ei, mergând pe ideea că şi ei sunt suporteri ai Craiovei şi trebuie să vadă acest meci de pe Ion Oblemenco.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, la acest joc biletele se vor vinde numai online. Doritorii vor putea achiziţiona de pe site-ul nostru csuc.ro. Preţul unui bilet este de 15 lei, intrare generală, un preţ decent având în vedere importanţa jocului. Acesta este modelul occidental. Pentru suporterii care au mai comandat online de la noi avem o surpriză: în câteva ore vor primi un mail în care li se va explica cum vor intra la acest joc. Biletele se vor pune în vânzare astăzi, de la ora 14 şi vor fi în vânzare până marţi, ora 23. Oficialii clubului FCU vor primi invitaţii, atâtea câte am primit şi noi la Drobeta Turnu Severin. Nu vor avea parte de tratamentul pe care l-am avut noi la Severin“.

Biletele pot fi achiziţionate de AICI!