Fotbal intern

S-au săturat! Trei jucători de la ACS Poli Timișoara au depus memorii și vor să plece

25.04.2018 | 08:46
Sau saturat Trei jucatori de la ACS Poli Timisoara au depus memorii si vor sa plece

Trei jucători de la ACS Poli Timișoara s-au săturat să joace pe burta goală și și-au depus memorii la LPF și vor să rămână liberi de contract. Este vorba despre Alexandru Ciucur, Alexandru Țigănașu și Gabriel Vașvari. Bănățenii au mari probleme financiare și fotbaliștii nu mai pot suporta situația.

„La Timișoara este o situație incredibilă. Promisiuni peste promisiuni și nimic. Își bat joc de ei! Sunt jucători care nu au mai văzut una de un leu de luni de zile. Au familii, copii de crescut, chirii de plătit. Chiar nu e deloc OK ce se întâmplă în fotbalul ăsta de la noi”, susțin oameni apropiați clubului, potrivit gsp.ro.

ACS Poli Timișoara, la al treilea antrenor în acest sezon

Pe lângă problemele financiare, ACS Poli Timișoara are și probleme pe plan sportiv. Echipa se află acum pe locul 7 în play-out, primul loc retrogradabil în Liga 2. Echipa a obținut numai două egaluri în șase partide, iar în ultima etapă a pierdut pe terenul lui Dinamo, scor 1-0, după golul din ofsaid al lui Robert Moldoveanu. Acest lucru l-a făcut pe antrenorul Rică Neaga să exclame: „Îmi găsesc cu greu cuvintele pentru că trebuie să mă duc în vestiar la băieți să le spun că au primit un gol din offside 3 metri, de îl vedea și un orb și un penalty pe care l-au văzut și bolnavii din spitalul de aici, de urgență sau ce e. Dacă se vrea ca anumite echipe să fie retrogradate, să ne anunțe, că avem destule probleme pe cap. ANAF-ul ne-a luat și banii pe televiziune…” 

Fostul atacant al Stelei este al treilea antrenor al lui ACS Poli Timișoara în acest sezon, după ce bănățenii au început campionatul cu Ionuț Popa pe bancă iar apoi acesta a fost înlocuit cu Leo Grozavu, cel care a fost demis după cinci etape din play-out.