S-au speriat de situaţia din Liga 1. Patru fotbalişti şi-au reziliat contractele înainte de debut

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
23/08/2016, 10:12
S-au speriat de situaţia din Liga 1. Patru fotbalişti şi-au reziliat contractele înainte de debut

După ce ASA Târgu Mureş a intrat în insolvenţă, mai mulţi jucători importanţi care au evoluat în sezoanele trecute pentru trupa mureşeană au ales să îşi caute alte angajamente.

Astfel, oficialii echipei ASA Târgu Mureş au fost nevoiţi să caute alte soluţii pentru a-i înlocui pe cei plecaţi. Patru spanioli au fost aduşi în această vară de mureşeni de Daniel Stanciu, dar aceştia nu au rămas foarte mult timp în “Oraşul Florilor”.

Walter Fernandez, Fran Garcia, Ferran Monzo şi Carles Martinez sînt cei patru spanioli care au ajuns la un acord cu ASA în această vară, dar cei patru au ales să plece după nicio lună petrecută în vestiarul mureşenilor. Aceştia s-au speriat de situaţia de la trupa din Târgu Mureş şi şi-au reziliat contractele înainte să apuce să debuteze în Liga 1.

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×