S-au stabilit meciurile la BRD Open București, turul 1! Ce adversare au româncele

Gabriel Esanu   
în Stiri sportive
14/07/2018, 18:36
S-au stabilit meciurile la BRD Open București, turul 1! Ce adversare au româncele
Mihaela Buzărnescu a fost prezentă la conferinţa pentru tragerea la sorţi a tabloului principal.

S-au stabilit meciurile la BRD Open București, turul 1. România va avea nu mai puțin de opt reprezentante pe tabloul principal. Pe lângă jucătoarele de top 100, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Sorana Cîrstea și Ana Bogdan, alte trei românce au primit wild-card-uri. Este vorba despre Andreea Roșca, Miriam Bulgaru și Gabriela Ruse. Lor li se adaugă şi Alexandra Dulgheru. Lipseşte Monica Niculescu, accidentată.

În urma tragerii la sorți care a avut loc astăzi au fost stabilite meciurile din turul 1 al turneului și, implicit, adversarele pe care jucătoarele din România le vor avea în această fază a competiției. Mihaela Buzărnescu, favorita numărul doi a întrecerii, o va înfrunta pe Danka Kovinic, din Muntenegru. Irina Begu, deținătoarea trofeului, va avea o misiune dificilă, cu Ons Jabeur.

Nici pentru Ana Bogdan nu este o misiune facilă. O va avea de înfruntat pe Anna-Karolina Schmiedlova. Greu şi pentru Alexandra Dulgheru, care se înfruntă cu Pauline Parmentier, favorită 8. Polona Hercog, favorită şapte, este adversarul Elenei Gabriela Ruse, în vreme ce Miriam Bulgaru joacă împotriva chinezoaicei Yafan Wang. Sorana Cîrstea şi Andreea Roşca vor avea adversare din calificări.

Nici în acest an nu se va juca pe Arena Centrală, ci se va folosi un teren improvizat ca arenă principală. Continuă problemele legate de avizul ISU. Este ultimul din actualul contract pentru BRD Open Bucureşti, dar George Cosac, preşedintele FRT, a asigurat că sunt discuţii avansate pentru ca turneul feminin să continue. De asemenea, se speră că de la anul se va putea juca inclusiv pe Arena Centrală.

S-au stabilit meciurile la BRD Open București, turul 1
Acesta este tabloul principal la BRD Open Bucureşti, cu opt românce la start.

S-au stabilit meciurile la BRD Open București, turul 1.  “Anul trecut, pe această vreme, nu credeam că o să joc pe tabloul principal la niciun turneu WTA. Am emoţii mai mari decât la alte turnee, pentru că acum joc în faţa fanilor români”, a declarat Mihaela Buzărnescu.

 

Închide ×