Sport

S-au stabilit semifinalele Cupei României. Când se vor disputa și unde va avea loc finala competiției. Exclusiv

S-au stabilit semifinalele Cupei României Betano, iar Fanatik vă pune la dispoziție toate informațiile privind datele la care se vor disputa, dar și unde va avea loc finala.
06.04.2023 | 22:54
Sau stabilit semifinalele Cupei Romaniei Cand se vor disputa si unde va avea loc finala competitiei Exclusiv
S-au stabilit semifinalele Cupei României Betano. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că finala Cupei României se va disputa la Cluj, dacă CFR și Universitatea Cluj vor juca în ultima fază a competiției sau la Sibiu, dacă este implicată UTA sau Sepsi.

S-au stabilit semifinalele Cupei României Betano

Se știu toate semifinalele Cupei României Betano, după ce Universitatea Cluj, UTA, CFR Cluj și Sepsi au reușit să treacă de sferturile de finală ale competiției. Semifinalele se vor disputa pe data de 26 și 27 aprilie.

ADVERTISEMENT

UTA a fost prima echipă calificată în semifinale după ce s-a impus simplu în duelul cu FC U Craiova, scor 1-0, unicul gol al meciului fiind înscris de către Virgiliu Postolachi în minutul 16.

Universitatea Cluj a fost a doua echipă calificată, „șepcile roșii” reușind să întoarcă scorul în meciul cu Hermannstadt, scor 2-1, după ce sibienii deschiseseră scorul în finalul primei reprize.

ADVERTISEMENT

Sepsi nu a avut emoții cu CS Mioveni, impunându-se categoric, scor 4-1, jucând o repriză cu un om în plus după eliminarea lui Vlad Pop. CFR Cluj a fost ultima echipă calificată în semifinale, după ce a câștigat duelul cu FC Argeș, scor 1-0.

Cum arată semifinalele Cupei României Betano:

  • Universitatea Cluj – UTA
  • Sepsi – CFR Cluj

Toate echipele visează la câștigarea trofeului

Antrenorii tuturor echipelor calificate în semifinalele Cupei României Betano au declarat imediat după ce au obținut accederea în faza superioară a competiției că își propun câștigarea trofeului.

ADVERTISEMENT

„Noi ne focusăm pe echipa noastră și vrem să câștigăm toate meciurile. Da, poate UTA să câștige Cupa României și o să o câștigăm!”, a spus Laszlo Balint, la finalul meciului cu FC U Craiova.

„Noi credem, ne pregătim, ne dorim să câștigăm următorul joc și ne dorim să jucăm finala, mai ales că se joacă aici. E important pentru ce înseamnă clubul nostru, pentru suporterii noștri”, a spus Ioan Ovidiu Sabău.

ADVERTISEMENT

„Vom face tot ce ne stă în putere pentru a ajunge în finală. Sunt bucuros și e bine așa. Se vorbește mult de Sepsi, dar suntem în al doilea an la rând în semifinale”, a declarat Cristiano Bergodi.

„Mi-aş dori din tot sufletul să câştig şi eu acest trofeu, mai ales că la CFR am câştigat doar campionatul, fără să câştig Cupa sau Supercupa. Când e un trofeu trebuie să joci mereu sută la sută”, a punctat și Dan Petrescu.

  • 24 mai 2023 este data la care se va disputa finala Cupei României Betano

  • 2,47 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul Universitatea Cluj – UTA

ADVERTISEMENT