Fotbal intern

CUPA ROM NIEI. Steaua – Dinamo în semifinale! A început deja războiul: “Ei sînt CEI MAI SLABI!”

UPDATE / Dinamo - Steaua şi ASA Târgu Mureş-CFR sînt meciurile din semifinalele Cupei României....
13.01.2016 | 00:04
CUPA ROM NIEI Steaua  Dinamo in semifinale A inceput deja razboiul Ei sint CEI MAI SLABI
ADVERTISEMENT

UPDATE / Dinamo – Steaua şi ASA Târgu Mureş-CFR sînt meciurile din semifinalele Cupei României.

Prima manşă se va disputa pe terenul primei echipe extrase, astfel, partidele tur se vor juca pe terenul celor de la Dinamo şi ASA Târgu Mureş. Semifinalele se vor disputa pe 2 martie şi 20 aprilie.

ADVERTISEMENT

“Vreau Dinamo, e cea mai slabă!”

Gigi Becali a declarat că şi-a dorit să joace cu Dinamo în semifinalele Cupei României, deoarece trupa lui Mircea Rednic este cea mai slabă dintre cele calificate în această fază, CFR Cluj şi ASA Târgu Mureş:

“Vreau Dinamo pentru că e cea mai slabă şi pot să o bat mai uşor decît pe celelalte”, a spus Becali. De partea cealaltă, secretarul general al lui Dinamo i-a transmis lui Becali că trupa lui rednic va juca pentru calificare: “Nu ne e frică de Steaua, vom juca pentru calificarea în finala Cupei! Gigi Becali să vorbească pentru Steaua”.

ADVERTISEMENT

Iuliu Mureşan a comentat tragerea la sorţi a Cupei României, CFR urmînd să joace cu ASA Târgu Mureş.

“Noi am cîştigat în campionat şi cu Dinamo şi Steaua, aş fi preferat Târgu Mureş şi aşa s-a tras. E o echipă cu care ne putem măsura forţele şi cu care avem şanse. E competiţie interesantă”, a spus Mureşan.

ADVERTISEMENT

************************************************************************************

Tragerea la sorţi a semifinalelor Cupei României va avea loc marţi, de la ora 12:00. În această fază s-au calificat Steaua, ASA Târgu Mureş, CFR Cluj şi Dinamo.

Federaţia Română de Fotbal a stabilit, miercuri, urnele valorice. Astfel, Steaua, ASA şi CFR Cluj fac parte din urna A, în timp ce Dinamo a fost repartizată în urna B.

ADVERTISEMENT

Semifinalele se vor disputa în sistem tur-retur, urmînd ca prima echipă extrasă din urnă să fie organizatoarea primei manşe, programată pe 2 martie, urmînd ca pe 20 aprilie să se dispute returul.

 

 

ADVERTISEMENT