Fotbal intern

S-au vândut 10.000 de bilete pentru meciul FCU Craiova – Universitatea Cluj din Cupa României! Adrian Mititelu va sta la VIP

23.09.2019 | 09:56
Sau vandut 10000 de bilete pentru meciul FCU Craiova  Universitatea Cluj din Cupa Romaniei Adrian Mititelu va sta la VIP

Unul dintre cele mai așteptate meciuri din 16-imile de finală ale Cupei României este FCU Craiova – Universitatea Cluj, iar pentru întâlnirea de pe stadionul Ion Oblemenco s-au vândut aproximativ 10.000 de bilete. Formația patronată de Adrian Mititelu revine pe principala arenă din Bănie după o perioadă de exil de șase ani, marcată de conflicte cu cei de la Universitatea Craiova.

S-au vândut 10.000 de bilete pentru meciul FCU Craiova – Universitatea Cluj din Cupa României

Autoritățile oltene și-au dat acordul ca meciul FCU Craiova – Universitatea Cluj din 16-imile de finală ale Cupei României se se joace pe stadionul Ion Oblemenco și conform site-ului 3minute.net, până duminică la prânz se vânduseră aproximativ 10.000 de bilete. Cea mai mare parte din cele 9.880 de tichete au fost vândute în benzinării, iar unele dintre ele au rămas fără hârtie de tipărit din această cauză.

Sursa citată mai notează că patronul FCU Craiova, Adrian Mititelu va sta în sectorul VIP, el refuzând să meargă în loja în care de obicei stă finanțatorul echipei din Casa Pariurilor Liga 1, Mihai Rotaru. Cu toate acestea, patronul grupării din Liga 3 a închiriat o lojă, deoarece la partidă ar putea să vină și primarul Clujului, Emil Boc.

Adrian Mititelu în mijlocul suporterilor la un meci al echipei FCU Craiova

Două meciuri din 16-imi se joacă pe Ion Oblemenco

Biletele la revenirea echipei lui Adrian Mititelu pe stadionul Ion Oblemenco costă 10 lei pe peluza sud și tribuna a doua, 15 lei la tribuna întâi și 20 de lei la tribuna zero. Partida FCU Craiova – Universitatea Cluj, din 16-imile de finală ale Cupei României, se va disputa marți, de la ora 21:30, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE VTEXT pe FANATIK.

Șaisprezecimile Cupei României aduc o premieră istorică așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate: două meciuri din aceeași fază a competiției se desfășoare pe același stadion. După ce formația din Liga 3 patronată de Adrian Mititelu a primit acceptul de juca meciul cu U Cluj pe “Ion Oblemenco”, și partida CSM Rețița – U Craiova se va desfășura pe cel mai mare stadion din Bănie, fiind o rețetă financiară de succes pentru bănățeni.