CONDIŢIA lui Dinu Gheorghe să vină în Giuleşti!

Adrian Dumitru   
în Stiri sportive
12/11/2014, 00:04
CONDIŢIA lui Dinu Gheorghe să vină în Giuleşti! GALERIE FOTO

UPDATE 09:50 / Dinu Gheorghe a vorbit despre planurile pe care el şi cu Valerii Moraru le au pentru Rapid, la DigiSport: “Domnul Moraru mi-a garantat că la vară Rapid va ieşi din insolvenţă. Eu îmi doresc, dacă va fi să fie, ca Rapid să scape de probleme la finalul sezonului. Dacă totul e normal, vom vedea, probabil că în zilele următoare voi fi numit preşedinte la Rapid. Obiectivul pentru acest sezon este salvarea de la retrogradare. Dacă Rapid se scapă, este un lucru echivalent cu cîştigarea campionatului”. 

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!
–––––––––––––––––––––––––––

Dinu Gheorghe încă nu a anunţat oficial că va prelua Rapidul. Cel care a făcut marele anunţ a fost chiar Mircea Lucescu. Dinu Gheorghe ar urma să nu vină singur în Giuleşti, ci însoţit de un grup de investitori, informaţie oferită în exclusivitate de FANATIK.RO (vezi detalii AICI).

“Dinu Gheorghe? Se pare că o să vină, îl trage aţa spre Rapid”, a fost declaraţia lui “Il Luce”, care a oferit speranţe microbiştilor giuleşteni. De ce oare totuşi tace Dinu Gheorghe? Sursele FANATIK.RO susţin că fostul conducător al Astrei a venit cu o condiţie esenţială pentru preluarea clubului.

Citeşte şi: Rednic confirmă FANATIK.RO! “Sînt dorit la Rapid”

Mesajul către Moraru: “Plăteşti tot şi vin!”

Ultimele discuţii dintre cele două părţi s-a concentrat în jurul datoriilor pe care clubul feroviar le are în momentul de faţă către jucători şi stat. Iar condiţia pusă de oamenii de afaceri care doresc să investească la Rapid, prin intermediul lui Dinu Gheorghe, a fost aceea ca Valerii Moraru să renunţe la acţiuni cu datoriile plătite la zi. “Ţi-ai luat un angajament şi trebuie să îl duci la capăt. Aduci salariile la zi, plăteşti datoriile pe care Rapid le are către instituţiile statului şi eu vin ca preşedinte. Mai mult, pachetul majoritar de acţiuni o să fie preluat de către acest grup de investitori”, precizează sursele din cadrul clubului pentru FANATIK.RO.

valerii-moraru-660x428-660x400

Datorii mai mari la Rapid cu Moraru patron!

Dacă în momentul preluării de către Valerii Moraru, Rapid avea datorii de 2,7 milioane euro, în prezent acestea au crescut cu aproximativ 1,5 milioane euro. “Datoriile clubului sînt acum în jur de 4 milioane euro, asta e suma pe care Moraru trebuie să o plătească pentru ca Dinu Gheorghe să accepte oferta. Ne întrebăm oare care sînt şansele ca acest lucru să se întîmple, mai ales că nu s-au plătit nici măcar cele şase salarii promise la şedinţa avută cu jucătorii şi suporterii. Ne-am cam pierdut încrederea că totul o să se finalizeze cu un răspuns pozitiv”, au încheiat apropiaţii lui Moraru dialogul cu FANATIK.RO.

Închide ×