S-a DECIS! Haţegan va arbitra semifinala de la Jocurile Olimpice

Oana Pascaru   
in Fotbal intern
16/08/2016, 12:45
S-a DECIS! Haţegan va arbitra semifinala de la Jocurile Olimpice

Cel mai în formă arbitru român al momentului va conduce la centru o semifinală de la Jocurile Olimpice. Astfel, Ovidiu Haţegan a fost desemnat să arbitreze partida dintre Brazilia şi Honduras, meci care se va desfăşura pe stadionul “Maracana” din Rio de Janeiro.

Brigada de arbitri mai este compusă din Octavian Sovre şi Sebastian Gheorghe. Fahad Al Mirdasi şi Abdulah Alshalwai, ambii din Arabia Saudita, vor fi rezervele românilor la acest meci.

Dagmar Damkova (Cehia) a fost desemnat ca observator pentru arbitraj, iar Walter Sieber (Canada) va fi observator pentru partida dintre selecţionata de fotbal a Braziliei şi cea din Honduras. Jocul se va disputa pe 17 august, de la ora 19.00 (ora Romaniei).

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×