S-a deschis oficial noul Delfinariu din Constanţa

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
29/07/2016, 16:46
S-a deschis oficial noul Delfinariu din Constanţa

Noul Delfinariu din Constanţa, din cadrul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii, a fost deschis oficial vineri. Imediat după deschidere, cei doi delfini au susţinut şi o reprezentaţie.

Delfinariul din Constanţa are acum o nouă faţă, după investiţia de 13 milioane de lei, făcută pentru creşterea capacităţii şi renovarea bazinului în care îşi duc existenţa vedetele locului, Ni-Ni şi Chen-Chen. Cei doi delfini au fost mutaţi săptămâna trecută, pentru a se acomoda cu noul bazin.

După inaugurararea oficială, preţul unui bilet este de 40 de lei pentru adulti şi 10 lei pentru copii elevi şi studenţi. Copiii sub 7 ani pot intra gratis.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Florin Gardoş îi critică pe fanii Craiovei: “Dai totul şi ei te înjură”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×